Beehive Hairdo Instruktioner

 

Beehive Hairdo Formation

Tvätta och handduk torrt hår innan du stylar i ett bikupor. Använd kardborrband för att uppnå stora lock, eller ett krusjärn för mindre lock. Alternativt kan du använda en smal rätning av järn och linda håret runt klämmorna som du gör med ett krusjärn om du inte har ett krusjärn till ditt förfogande. Spraya toppen av ditt huvud och rötter av individuellt krullade trådar med hårspray. Separera ditt hår i två sektioner med en kam genom att dela fram håret på baksidan av kronan av ditt huvud till pannan och klippa ur vägen. Dela det återstående håret från baksidan av ditt huvud i flera sektioner. Skaka övre delen av strängarna med en tunn tandkam och en efter en stapel på huvudets krona i en hög. klämmer fast med bobby stiften. Spraya varje successiv hög med hårspray. Alternera hårets främre delar med bakstycken av håret för att skapa ett jämnt utseende tills allt hår är staplat på en punkt.

Styling Stability

För att stabilisera din bikupa frisyr, använd en kontinuerlig hela dagen, maximalt hårspray som du krular och stiftar varje hårsträng och även över din färdiga frisyr. När det gäller bobby stiften, err på sidan av mer. Ta fast håret och stift säkert i hårbotten. Du vill stifta bobbypinnar i strängen och in i ditt huvud för maximal säkerhet. Du kan bestämma dig för att använda en hårfodral om du föredrar att skapa volym i håret utan att krulla.

Modifierade bikupor

Du kan skapa en modifierad bikupa genom att bara använda den främre halvan av ditt tvåskaliga hår för att skapa en främre bikup på huvudets krona. Detta kommer att vara mer av en halv-upp, halv-down frisyr. Du kan göra din bikupestil ännu mer subtil genom att skapa den populära, moderna 'poffen' genom att avskilja och sneda ditt hår från slutet av ett ögonbryn till den andra änden av ögonbrynet, ta tag i hårsektionen löst och vrid nedsträckningen till toppen av ditt huvud och säkra med bobby-pinnar. Beehive frisyren höll en ökad frisyr popularitet på 50-talet och 60-talet, benämnd aptit för sin cylindriska form som liknar en bikupa. Precis som en ny uppgift, innebär att bygga en beehive frisör lite tålamod och skicklighet, men utseendet och stilen är uppnåelig för ett brett utbud av beehive-skapande önskningar som passar alla nivåer av hårdrama.