Hur bli av ringorm själv

 

1.

Undvik att dela hygienprodukter med andra. Ringorm är en svamp som enkelt överförs genom hudkontakt. Att dela handdukar, tvätttvättar, underkläder och jämn tvål med andra kan öka dina chanser att få ringmask.

2. Applicera över disken mot svampkrämen till de smittade De flesta krämer som används för att behandla idrottsfot, vilket liknar ringmask så mycket som svampen, kommer också att bota ringorm. Använd bara enligt tillverkarens instruktioner flera gånger dagligen.

3.

Applicera en utspädd blekmedellösning till det infekterade området. Blanda en del blekmedel och en del vatten och sprid det jämnt över svampen 3 gånger om dagen i en vecka. Den utspädda lösningen brinner inte din hud men den torkar det ut. Bleken kommer långsamt att döda av svampen som orsakar bakterier under nästa vecka.

Vill du bli av med den kliande, smärtsamma, fula ringormsinfektionen? Oroa dig inte, de flesta fall av ringmask kan lätt behandlas hemma med några över diskprodukterna. Det är viktigt att behandla ringmask snabbt, eftersom allvarligare komplikationer kan utvecklas om de lämnas obehandlade. Ringmask är faktiskt bara en svampinfektion under huden. slimiga maskar kommer i spel i strid med det s namn. Här är några tips om hur man botar ringorm hemma.