Hur man ansluter korsetter till ben nylons

 

1.

Sätt på korsetten helt, lås upp den och se till att hängarna är ordentligt placerade. Vid användning av korsett strumpa hängslen, det 'är viktigt att spetsarna på hängslena är centrerade på framsidan och baksidan av benen.

2.

Lossa knappen haka på varje upphängnings Strumpbyxor består vanligen av en liten, trasa täckt knapp som antingen har en elastisk eller metallspärr fäst runt den. Knappen och spärren måste separeras för att koppla in strumpan på plats.

3.

Dra försiktigt på strumporna med sömmen som går upp på benets baksida. Se i en spegel för att kontrollera att sömmarna är raka.

4.

Ta tag på framsidan av det första strumpet i mitten av benet, ungefär en tum från toppen. Dra upp strömen så att den ligger över den trasadeckade knappen. Haka knapplåset över knappen så att nylonmaterialet är infäst mellan knappen och spärren. Detta borde hålla den delen av strumpan på plats.

5.

Upprepa processen med resten av korsettstrumporna så att ben nyloner är spärrade fast på plats.

Dra lätt på tånet på varje bennylon för att sträcka området och ge tårna lite mer utrymme.

Korsetter innehåller ofta hängslen som dinglar över framsidan och baksidan av bäraren 'ben. Dessa hängslen används för att ansluta korsetter till ben nylonstrumpor. När du bär strumpor med korsetter, det' s bäst att köpa nylonstrumpor mitten av låret som är utformade för detta syfte. Ofta har dessa strumpor ett förstärkt område nära toppen som gör det möjligt för dem att förbli klippta till hängslen utan att glida av eller riva. Detta säkerställer att de förblir på plats så länge som behövs.