Hur man använder proaktiva rengöringsmedel

 

1.

Om du kommer till den punkten där du tror att du inte kan hantera din akne längre och är på väg att se dermatologen - vänta - ge Proactive ett försök.

p> 2.

Du kan antingen ringa i en order av sina många infomercials eller gå direkt till deras hemsida och logga in.

3.

I hittade med produkten att efter ett tag kan du ändra vilka produkter du behöver för att behålla tydlig hud. Medan min användning vid 41 är den enstaka reparationspartikeln som jag tillämpar på hela mitt ansikte under flare-ups - flaskorna har blivit vidarebefordrade till min tonårsonson med fantastiska resultat.

Proactive s 3 steg - Facial Cleanser är ett utmärkt exfoliate som hjälper till att rengöra huden. För tonåringar är det en produkt som de inte ska överträffa om de har mycket dålig hud.

5.

Tonern är cool och lugnande men efter att akne blir kontrollerad Används inte lika mycket.

6.

Reparationspartiet torkar upp de områden som behövs utan att torka över andra områden. Det är de lotion som rensar akne upp och håller den borta.

Tips och varningar

  • När du har fått akne under kontroll tillåter deras hemsida
  • Benzoylperoxid - dessa saker kan fläcka kläder och handdukar så var försiktig!
  • Beroende på vilket paket du beställer kan det vara dyrt men väga kostnaden som du kan sluta när som helst med kostnaden du spenderar på en hudläkare och du kommer framåt med Proactive.
  • Det spelar ingen roll om du är 13, 18 eller 48, akne slår i alla åldrar och är aldrig kul att hantera. Men Proactive Cleansers levererar precis vad deras infomercial lovar.