Hur man gör en fransk manikyr som de professionella

 

1.

Börja med rena händer och naglar. Fil naglar som önskat. (Jag föredrar ett fyrkantigt tips och finner att det här ser bäst ut).

2.

Sätt på en fin klar basrock. Detta kommer att hjälpa polska att hålla längre och möjliggöra enkel applicering.

3.

Applicera en vit tips med den vita polska. Oroa dig inte om det är rörigt och ojämnt. Försök att sätta den på tjock nog, men inte för tjock. Du vill att det ska kunna försöka snabbt. (Två kappor kan användas, men ibland håller det inte så länge och kommer att chip).

4.

Få din lilla makeupborste och 100\% acetonborttagare ut. Fyll på locket av acetonflaskan (det här räcker för att göra hela naglarna).

5.

Doppa sminkborsten i locket fylld med aceton. Se till att de vita spetsarna är helt Torka borsten med tillräckligt tryck precis under de vita spetsarna för att ge den den perfekta linjen. (Du kan justera hur tjock du vill att vita ska visas genom att ta mer eller mindre av det med sminkborsten)
Redip för varje nagel och upprepa steg 4 och 5.

6.

Gör det för båda händerna och om det fungerar fungerar det också bra för fötter.
När tipsen är Snygg jämnt, använd en klar topplack.

Låt Dry and Voila! French Manicure precis som professionella!

Tips och varningar

  • Var noga med att använda 100\% aceton. Det här är den enda typen som kommer att fungera! Jag rekommenderar det varumärke jag använder i bilderna.
  • Var noga med att låta vardera kappa torka innan du går vidare.
  • Använd en stadig hand för att uppnå den bästa raden.
  • I den här artikeln lär du dig att göra egna naglar som proffsen. En fransk manikyr är inte så svår som det verkar och du kan göra det med saker som du redan har tillgång till i ditt hem !!