Hur man gör hemlagad recept till aknefri hud

 

1.

Blanda 1 matsked äppelcidervinäger, 8 matskedar destillerat vatten och u0026 frac12; tesked honung i en flaska och skaka det kraftfullt för att kombinera. Applicera lösningen med en bomullsboll i det drabbade området och skölj av innan du går ut.

2.

Häll några droppar vatten i en kopp havregryn tills du får en tjock pasty konsistens. Sprid blandningen på huden och tvätta den efter en halvtimme.

3.

Lös upp 1 tsk bryggerjäst med vanlig yoghurt för att göra en rinnande vätska. Applicera på den aknepåverkade huden och tvätta av efter 20 minuter för att eliminera fet hud.

4.

Steg 1 msk torkad basilika i 1 kopp kokande vatten i 20 minuter för att göra en toner för kvällen av aknehårig hud. Stryk vätskan och applicera på huden med en bomullsboll.

Tips och varningar

  • Dra ditt hår tillbaka från ditt ansikte när du sover på natten för att hålla de naturliga oljorna i ditt hår borta från dina porer.
  • Tvinga inte öppna aknefläckar eller du kan skapa ärrbildning som inte kommer att gå iväg.
  • Akne är en olägenhet, oavsett vilken ålder du är, så om det var ett sätt att befria dig från det och bära aknefri hud, skulle du inte vilja prova? Det här är den logik som läkemedelsföretag använder när de producerar dyra medicinerade akne behandlingar, lita på din önskan om klar hud att driva dig att köpa många olika produkter på jakt efter rätt botemedel för dig. Försök med några hemlagade recept innan du spenderar alla pengar för att se om du kan lösa problemet själv.