Hur man hittar en baddräkt på vintern

 

1.

Undvik varuhusen för inköp på badkläder på vintern. Inte bara är valet mindre än en strängbikini, men priserna är skyhöga eftersom butikerna vet att någon som köper en kostym den här tiden av året är desperat.

2.

Om din bästa vän bor i ett varmt klimat, ring dem och be dem att handla för dig. Varning: Det här fungerar bara är det din bästa vän, inte din bekant. Och då, bara om din bästa vän har god smak!

3.

Om det inte är ett alternativ, ta dina mätningar - gå inte bara efter den storlek du var sista gången du köpte badkläder. För damer, en byst, midja och höftmätning. För män, midja och höfter.

4.

Hopp på rad. Det finns dussintals badbyxor som erbjuder baddräkter i alla storlekar och former, i alla stilar, från en blygsam bit till en tankini och vidare till bikini. Du kan också hitta tillbehör som klädnader, kepsar, sandaler, väskor och handdukar. Några av dem finns listade i resursdelen längst ner i den här artikeln.

5.

Hitta badkläder i ditt prisklass. Ladies, om du köper en tvådelad eller en bikini, kom ihåg att toppen och botten säljs separat och räkna upp det i din budget.

Välj

Välj en fraktmetod som passar ditt avgångschema. Övernattning eller två dagars luft är dyrt men värt det. Stå av för att ta emot badkläderna - och du behövde aldrig gå ut i snön för att få det. solkräm!

Du går plötsligt på en spontan resa till Florida eller Bahamas, men var är din baddräkt! Åh ja, det är gammalt, bleknat från klor av många årstider, det passar inte, du har toppen men inte botten! Vad ska man göra? Här hittar du en baddräkt i sista minuten när det inte finns några i butikerna.