Hur man lägger på Army Face Paint

 

1. Välj färgerna på din kamouflagefärg baserat på terrängen du befinner dig i. Om du är i öknen, välj sand och ljusgrön, en snöig terräng, gå för skummel och vit , och en lummig grön terräng, välj loam och ljusgrön. De bättre armén i ansiktsfärgen kommer i en kompakt som innehåller många olika nyanser.

täcka några glansiga områden i ditt ansikte, som pannan, näsan, öronen, hakan och kindbenet, med en mörk färg som matchar din terrängs färg. Om du t.ex. är i snöig terräng, skulle du täcka dessa områden med loj.

3.

Skydda alla områden i ditt ansikte som är skuggade, till exempel under ögon, haka och näsa, med ljusare färg. Om du är i snöig terräng, skulle det till exempel vara vit.

4.

Täck alla utsatta hudar på nacken, armar och händer med den mörka färgen. Om det här är snöig terräng, ska du använda lammfärgad färg.

Tips och varningar

  • Var särskilt uppmärksam på varje hud som utsätts på baksidan av nacken, så många människor glömmer detta område vid ansiktsfärg.
  • Täck inte handflatarna om du planerar att använda arm- och handsignaler. Använd inte insektsmedel vid samtidigt som armén ansiktsfärg, lösningsmedlets lösningsmedel kommer att orsaka att färgen körs.
  • Army ansiktsfärg läggs på ansiktet och andra utsatta hudområden för att dölja glansen i huden. Hud, på grund av dess naturliga oljor, har en tendens att bli glänsande och kan ge bort din position, så ett sätt att motverka detta är att täcka ditt ansikte och andra delar av din hud, såsom öronen och armarna, med armékamouflagefärg .