Hur man popar en pimple utan att sprida bakterier

 

1.

Det första steget att poppa en pimple effektivt utan att bränna det ännu mer eller orsaka dig mer smärta är att det bara är det - en pimple-med en whitehead. När du är säker på att du antingen kör en handduk under varmt vatten (en tvättduk kommer att göra) eller om du planerar att duscha gör det och fortsätt att springa en handduk under duschen.

2.

När handduken eller tvättduken känns varm placerar den nära (men inte direkt på) ditt ansikte. Låt ångan öppna dina porer och i sin tur mjuka din hålhuvud. Genom att mjuka upp det kommer du senare lätt att klämma ut gunken ut. Om så behövs, springa towlel / tvättduken under vatten igen och upprepa steg två.

3.

Därefter känner du att ångan har mjukat din pimple (du kan ibland även skilja på spegeln) ta antingen två stycken ren vävnad eller toliet papper och linda en bit runt varje pekarfinger. Detta kommer inte bara att stoppa spridningen av bakterier från dina fingrar på huden, det kommer också att förhindra de irriterande märkena från naglarna.

4.

Så snart du är färdig med att paketera varje pekfinger sätta en på varje sida av pimpleen. Lägg inte dem direkt ovanför pollen. Var säker på att de är på varje sida en liten bit från pimpleen. Än så mjukt som möjligt pressa. Vithuvudet borde enkelt ge plats. Krama pimple tills hela vitt är ute.

5.

Det här nästa steget är viktigt även om många inte verkar följa det. Nu när du har förhindrat att sprida bakterier vill du också rensa pimpleen och området. Om du med en mild ansiktsrengöring (Bliss, Neutrogena u0026 Clearasil är populära varumärken) eller du bara använder mild handsåpe och lite vatten ska du spridas antingen runt om i området.

6.

Skölj slutligen med allt kallt vatten. Använd inte hett. Efter att vara säker är all redisid av rengöringsmedel eller tvål borta spalsh kallt vatten på området en gång till. Detta kommer att stänga dina porer och hjälpa den drabbade huden att läka genom att tillåta mindre (om några) bakterier i.

Denna artikel kommer att lära dig det säkraste och mest effektiva sättet att knäppa en pimple (a.k.a 'zit') för de dagarna när du har ett viktigt möte, ett varmt datum eller bara känner dig självmedveten att gå ut genom dörren. Denna artikel kommer att visa dig hur man undviker att sprida mer bakterier och hur man mjukar finnen så att du känner mindre smärta medan du klämmer fast.