Italienska Charm Verktyg

  Rätt anpassade verktyg hjälper kvinnor att enkelt byta ut länkarna på sina italienska charmarmband. Italienska charmarmband är ständigt populära som modeaccessoarer på grund av det slanka, tidlösa utseendet på deras modulära rostfria kopplingar. Förutom att vara mångsidig, tillåter italienska charmarmar bärare att uttrycka sina individuella smaker och personligheter.

Key-Shaped Tool

Ett nyckelformat verktyg i rostfritt stål hjälper dig att byta charm genom att byta ut länkar och ersätta dem med andra som har olika färger, symboler och stilar. Ägare av dessa armband kan fortsätta att uppfinna sina utseende. 'låsa upp' länken så att du kan hålla den öppen medan du byter ut en länk och ersätter den. Använd den på sätt som en nyckel genom att infoga den i länken och vrida den.

Plattflik

En rektangulär flik av rostfritt stål med en krökt kant i slutet kan fungera på samma sätt som nyckelformen gör. Skjut den under länkens övre kant och låt den krökta kanten haka och placera under länken för att hålla den öppen medan du ändrar armbandet

Link-to-Link

Detta rostfria verktyg är särskilt användbart för dem med rörlighet utmaningar i sina händer eller fingrar; en hand kan manipulera den med en enkel tryckknappsrörelse. Med det här verktyget sätter du in din länk i sin öppna ände istället för omvänd. Tryck på hävarmen med tummen för att skapa en kil som kommer att lossa charmen.

Gör ditt eget verktyg

Allt du kan sylt mellan länkarna på ditt armband för att hålla dem öppna när du lägger till eller tar bort länkar fungerar som ett verktyg. Vissa använder pappersklämmor, små nycklar, sidan av ett pengar klipp eller till och med en öppnad trådring. Var försiktig, dock. En skarp kant på ett provisoriskt verktyg kan skrapa stålytan på armbandets länkar.