Så här använder du hårstänger

 

1.

Använd hårstänger i stället för kamar, stift och clips. De fungerar bäst på stilar där håret är vridet, samlat eller rullat. Gör din stil så tätt som möjligt innan du sätter i en pinne - den kommer att lossna gradvis.

2.

Förvisa den perfekta placeringen av pinnarna. Tänk på var du ska placera dekorativa tips, till exempel. En andra pinne kan läggas till för att säkra stilen, eller helt enkelt för dekoration.

3.

Ta tag i pinnen i sitt bredaste parti. Undvik att använda den dekorativa övre delen som en hävarm; Det kan bryta av.

4.

Sätt in pinnen så att spetsen och änden ligger i motsatt vinkel av deras slutliga position. Istället för att spjuta en bulle eller vridning, gräva rullen eller spolen så att den samlar om en 1-tums hårsektion. Skjut spaken tills spetsen sticker ut åtminstone en fingertopp i längd.

5.

Lyft spaken som en spak och rotera den 180 grader från insättningsstället. Haka en liten del av håret som sitter platt mot huvudet medan du trycker pinnen genom stilen. När du säkrar en bulle, se till att du trycker på spetsen genom spolen i motsatt ände.

6 .

Behaga och var tålamod. Hårpinnar kan vara ett svårt tillbehör för att vänja sig. Lita på din känsla av beröring för att styra sin position och hållfasthet.

Tips och varningar

  • Om torrt hår inte samarbetar, arbeta med handdukstort hår istället för lättare kontroll.
  • Experimentera med ytterligare positioner. Det kan bli nödvändigt att samla mer hår på den första insättningen för en hårdare hållning.
  • Hårpinnar kommer i ett stort antal färger och dekorationer. Välj utsmyckningar som kompletterar din garderob och smycken.
  • Var försiktig så att du inte pinkar eller krossar hårstickor.
  • Undvik att tvinga en käpp genom, eftersom du kan bryta den eller dra håret i onödan .
  • Trött på att använda pennor och pennor för att säkra en updo? Eller letar du efter en höftväg för att hålla en bulle eller en fransk vridning på plats? Hårpinnar är svaret.