Så här hittar du trendiga Plus-Size kläder

 

1.

Handla runt. Nästan varje butik har en trendig plus-storlek pärla dold någonstans. Det kan vara en cool skjorta med ett funky tryck, ett roligt bälte eller ett passande par jeans. Så var inte rädd för att våga sig i butiker i plusstorlek som letar efter något som passar din stil.

2.

Testa vanliga butiker. Många större detaljhandelskedjor inser behovet av plus -klara kläder, och du är mer sannolikt än någonsin att hitta kläder som passar din kropp och din stil.

3.

Få idéer från andra butiker. Bara för att du kan ' Det finns inget att bära på, det borde inte hindra dig från att fönstera på olika klädaffärer i köpcentret. Kryssa gångarna och leta efter outfit-idéer och färgkombinationer. Det kan inspirera dig att skapa egna kläder med saker som du hittar i din storlek.

4.

Kolla vad andra har på sig. Om du ser en annan plus-storlek gal med en snygg tröja, fråga henne var hon har det. ut om en bra butik eller kedjebutik som du inte ens visste existerade.

5.

Surfa på Internet. Det finns trendiga butiker i plusstorlek som dyker upp online varje dag, så låt fingrarna gå och leta efter roliga kläder i större storlekar.

Det är inte mycket svårt att hitta plagg i plusstorlek, men att hitta kläder som är trendiga och trendiga är en annan historia. Om du letar efter roliga kläder i höft plus storlek som låter dig uttrycka din kreativa sida, har du kommit till rätt ställe. Följ dessa steg för att lära dig att hitta kläder som är så höft på utsidan som du känner på insidan.