Tips för roliga långa lockiga frisyrer

 

Använd ditt volym

Volymen är tillbaka i stil och om du har långt lockigt hår har du naturlig volym. Men det här är bara om du inte väger dina lockar med handfuls av mousse och gel efter tvätt. Det är bra att ha kontroll och ha silkeslena ringor men nyckeln med hårprodukter är att lite går långt även om håret inte är klart.

Använd salong, kvalitetsprodukter när du stylar ditt hår. Det är dyrare men än en gång går en liten bit långt. När ditt hår är fuktigt, tryck bara en liten mängd i handen, ärtstorleken för axellängdshår och nickelstorleken för längre hår. Catwalk-linjen är bäst för styling av håret ut ur duschen, men endast om du använder små doser. Sprid produkten jämnt på dina händer och gnid jämnt i håret.

Använda en hårtork hjälper till att öka volymen men använda den sparsamt. Din torktumlare måste också ha en diffusoranslutning. Det hjälper till att kontrollera frizz och curl i ditt hår och kan vara ett av de viktigaste verktygen i din frisyrsamling.

Hot Irons

Som oförutsägbar som lockigt hår kan man tro att cowlicks skulle gå förlorade inom galenskapen. Men, naturligtvis, påverkar cowlicks alla lika. Det här är när heta strykjärn kan vara din vän. Varma strykjärn är bara användbara för att attackera en cowlick nära huvudets huvud. Om du försöker att sticka ut med whack curls med ett krusjärn, kommer de troligtvis att falla senare.

För att fixa sänghuvud eller konstiga krullar, vattna dem bara och låt dem lufttorka. De är ju naturliga så låt naturen göra sitt arbete. För cowlicks nära basen av ditt huvud, ta ett varmt strykjärn (rak eller en curler) och arbeta käppen tills den mäter med resten av dina vågor. Det finns inget sätt att göra detta, du måste helt enkelt öva tills du kan få det rätt.

Viktigast, när du går till en frisyr, hitta en stylist med lock som din. De vet vad du har gått igenom och de vet hur man hanterar ditt hår.

Använd det

Många kvinnor är blygna från att dra sitt lockiga hår i en hästsvans, bulle eller flätor. Om du svettas, har du fräcka vingar runt huvudet eller om några krullar inte kan räcka, har du hundöron som hänger framför ditt ansikte. För att lugna fräsarna innan du lägger på det, gnugga din favorit styling gel i håret, ta särskild uppmärksamhet åt din hårlinje eftersom det här är all frizz som kommer upp när håret är upp. John Friedas Frizz Ease Serum är en av de bästa sakerna på marknaden för att styra liten frizz.

När håret är upp och frizzet fortfarande skapar en ängelhalo runt huvudet, använd det. Dra längre tendrils ur updo att bära runt ditt ansikte och blanda det med frizzen för att skapa en härlig form och hjälpa till att sänka intensiteten i frizz. Om du har lager som inte passar in i din uppdatering, använd barrettes att stifta de extra lagren tillbaka.

Tänk på att lockigt hår är roligt och mångsidigt. Du kan bära den ner, kasta den tillbaka eller bara fläta den och det kommer alltid att se ut som om du bara kom ut ur salongen. Bärarna av långt lockigt hår har volym, struktur och hårflair som är svåra att ignorera. Om någon behöver en påminnelse om vem de är allt du måste säga är 'den med det långa lockiga håret'. Tips för roligt långt lockigt frisyrer kan ge dig vad du behöver för att återskapa den stil som bärs på omslaget av romansk romaner, lång, lockigt och out of control.