Vad är fördelarna med sockerskrubb?

 

Hudfuktighetskräm

Till skillnad från saltskrubbe torkar inte sockerskrubb huden. En socker skrubb är alfa-hydroxi rik. Alfa-hydroxi är en aktiv substans med exfolierande och mjukgörande egenskaper.

Kommer inte täppa porer

Sockerskrubb kommer inte att täppa till porerna och är säkert att använda på barn. De läker för individer som lider av eksem och psoriasis.

Mjukt brunt socker

Brunt socker scrubs är särskilt mjuka och kan även användas i ansiktet eller på personer som har särskilt känslig hud.

Icke- slipmedel

Sockerkrybber är slitstarka och kan användas ofta. De hjälper till att återställa och fukta huden. Socker är en fuktighetskrävande medel, vilket innebär att det inte kan dra fukt ur huden som en saltskrubburk.

Få en jämn Tan

Vid solning hjälper sockerskrubb att ta bort fläckig hud på armbågar, knän och fötter, vilket ger en jämnare, allt över solbränna, speciellt när du använder en garvningstjänst.

Köp eller gör din egen

Sockerskrubb finns lätt i avdelningen och hälsokostaffärer. De kan också vara beredda från början i hemmet. Årstiderna kan orsaka kaos på huden. På sommaren eller vintern kan huden utsatt för elementen bli torr, kliande och fläckig. Sugar scrubs kan vara en perfekt lösning för att hålla din hud smidig och strålande under hela året.