Färgglada Tokyo frisyrer

  Tokyo är en plats som många utlänningar förenar med outlandish stilar och trend-mode, eftersom det är vad Tokyo-designers kommer att lägga på banor och vad som finns i tidningar. Det finns dock byar i staden, enligt tokyofashion.com, som passar in i den här bilden av det japanska stadslivet.

Rainbow

Ett av de tydliga utseendet på färgstarkt hår som ses i Tokyo är regnbågsmönstret . Det kanske inte är alla basfärgerna som representeras i en ljusvåg, men individer som vill ha det här utseendet stryker bara håret i växlande färger. Med ett kast i ditt huvud kan du kasta ut en ögonkarrig lista över nyanser. Normalt är regnbågen alla olika färger, men teoretiskt sett kan du ha ett halvt dussin nyanser av samma färg om du vill. Denna stil bärs av män och kvinnor.

Neon

I stället för att gå för en hel rad färger för att fånga ögat, kommer vissa i Tokyo (eller som ska ha ett Tokyo-esque look) att färga håret en enda, ljus, neonfärg. Detta kan vara en ljusrosa (vanligare för tjejer, som ofta samordnar sitt hår och kläder), röd, blå, grön eller till och med gul. Dessa ljusa färgkritiska färger är ofta avsedda att gå med en lika iögonfallande garderob, som kan presenteras i punkrockstil eller en mer traditionell asiatisk garb som har färgats med ett outlandish mönster.

Gothic Lolita Gothic Lolita är egentligen en helt mode stil, och den är populär i Tokyo, enligt tokyofashion.com. Stilen är väldigt viktoriansk och den är menad för kvinnor. Den har gammaldags klänning, massor av mörka färger och stor användning av smink och tillbehör. Det finns dock några gotiska Lolitas, som kommer att använda ljusa färger i sitt hår för att kontrastera med sin garderob. Streaking svart hår med ljusrosa eller rött är ett bra sätt att rita kontrasten, men i vissa fall kommer hela manen att bli klar, medan hela garderoben är mörk.