Hur man är en BOMBSHELL på en budget

 

1.

Bedöm situationen vid handen. Saker att tänka på: ålder, kroppstyp, personlig stil och kostnad. Alla dessa saker kan ändra eller ändra dina inköpsbeslut. Ett tips kan vara bättre för en yngre tjej medan andra idéer skulle vara lämpliga för en mer mogen person.

2.

Få en SCARF. Detta kommer att vara ett stycke som kommer att användas på olika sätt. 1) Dra på halsduken traditionellt, lindad runt halsen. 2) Sätta på halsduken runt midjan för att skapa det breda, obibela utseendet. Detta är ett utmärkt sätt att accentuera din midja och se mer feminin ut. 3) Med en mindre halsduk draper den runt nacken och låt den hänga - vrid den inte runt. 3) Använd den som huvudduk antingen med håret ner eller uppåt. Genom att använda ONE PIECE på olika sätt sparar du pengar och håller ditt utseende uppdaterat.

3.

Hämta online! Det här är där någon riktig magi kan hända. Webben kryper bara med erbjudanden. Ebay, Amazon och Deals.com är bara några av de massor av webbplatser som erbjuder tillgång till erbjudanden samt kläder som återförsäljs till rabatt. Också ... webbplatser som DailyCandy.com ger information om lokal samplingsförsäljning och kan även varna dig när de kommer upp. Provförsäljning är där konstruktörer kan sälja oanvända prover från tidigare årstider.

4.

shop BACKWARDS.Detta låter mycket skrämmare än det faktiskt är. Det är enkelt säljs en gång i säsongen, till exempel i slutet av januari - början av mars är den bästa tiden att köpa kläder från föregående säsong. Därför tanken att handla bakåt. Köp dina kläder i motsatt årstid när de säljs.
** Obs! Var försiktig så att du inte gör något för specifikt för en nuvarande trend. Fokus på grundläggande föremål: jeans, solida färger, klassiska bitar.

Gör Forever 21 , H u0026 M och Rampage dina nya bästa vänner (så det betyder att Louis, Zac och Stella inte längre är inbjudna till din födelsedagsfest. Dessa butiker, medan de kan vara överväldigande ibland, är en bra källa för att hitta trender som har varit ' knocked-off 'från dyra designers och säljs till mycket rimliga priser.
* Viktigt * När du går in i dessa butiker, har du en spelplan. De säljer mycket varor som inte är alla bra. Se till att du har en 'look' i åtanke och hitta de specifika bitarna som hjälper dig att klara din outfit.

Tips och varningar

  • Om det verkar också bra att vara sant det kan bara vara! Var försiktig när du handlar med online shopping. Se till att säljaren har en trovärdig bakgrund och du ser bilder på vad du köper
  • Så Paris Hilton kan vara irriterande och hon är känd för att göra ganska mycket, men vi kan alla vara överens om en sak: tjejen har ett bankkonto och hon slösar inte när som helst och spenderar det! Det här kanske inte är rättvist (jag pratar $3000 på en butik) men det betyder inte att du inte kan vara lika snygg och fashionabel MINUS kontant! Tricks of the trade och fashion-savvy kommer att se dig som It- Tjej du visste alltid att du var ...