Hur man gör Honey Highlights

 

1.

Prova en liten mängd markeringsfärgen på en tunn hårdel som inte syns omedelbart innan du markerar hela hårets hår för att du inte är allergisk mot ingredienserna i färgen .

2.

Undvik att tvätta håret minst en dag före färgning, eftersom höjdpunkterna kommer att hålla fast vid håret med lite olja och skräp bättre.

3.

Ta bort golvet och dina kläder med handdukar som du inte bryr dig om att färgas. Använd plasthandskar för att förhindra att dina händer färgas. Applicera ett litet lager av petroleumjelly längs hela hårlinjen för att skydda huden

4. Blanda färgfärgen och grädden från hårfärgssatsen tillsammans i en plastskål. Använd inte metallskålar eller redskap.

5 .

Skapa små delar av hår som är mellan 1/4 och 1 tum i bredd runt hela huvudet. Klipp av sektionerna åt sidan när du skapar dem. Starta på baksidan av huvudet med hårda hår och arbeta mot framsidan och toppen.

6.

Mätta varje avsnitt med markeringsfärgen från root till tips. Wrap varje färdig sektion i små foliepapper, som är tillgängliga i de flesta skönhetsbutiker.

7.

Låt höjdpunkterna sitta i håret i 20 till 30 minuter. Skölj ut med ljummet vatten och tvätta med en mild schampo och intensiv balsam för att återställa fukt till håret.

8.

Låt håret torka håret naturligt och undvik att tvätta håret igen för ytterligare två till tre dagar för att tillåta hårfärg att sätta.

Honung-färgade höjdpunkter för hår är resultatet av blonda, ljusbruna, ljusröd nyanser eller en kombination av alla tre för att skapa en gyllene blondbrun färg. Honungshöjdpunkter kan utföras av en professionell stylist i en frisörsalong eller skapas hemma med hjälp av ett hemmarkeringspaket, som kan köpas på de flesta livsmedelsbutiker, apotek eller skönhetsbutiker. Välj en gyllene färg som ligger inom två nyanser av din basfärg för det mest naturliga utseendet och köp en sats speciellt avsedd för höjdpunkter.