Hur man hyr dyra smycken

 

1.

Bestäm hur länge du behöver smycken. Om det är ett speciellt tillfälle (en engagemang), leta efter webbplatser som inte kräver ett minimum antal månader för uthyrningen, som Bling Yourself. Om du vill hålla biten längre än 3 månader, välj en webbplats som Borrowed Bling; Det har ett 3-månaders minimum.

2.

Vet vad du letar efter förut. Det är väldigt lätt att gå vilse på dessa webbplatser, bläddra igenom sidan efter sida av glänsande föremål. Det bästa sättet att göra det (särskilt för ett bröllop) är att gå till high-end-återförsäljaren du letar efter och hitta en bit som är precis vad du letar efter.

3.

Plocka ut dina smycken i butiken med så mycket omsorg som du skulle köpa. Försök på halsband för att testa längden och hålla upp örhängen för att se hur de ramar ditt ansikte. Smycken ser annorlunda ut på varje person som bära den, markera och uppmärksamma olika delar av ansiktet.

4.

Gå tillbaka till din dator och leta upp den. Saker som Bag, Borrow eller Steal har stora inventeringar och kommer sannolikt att ha den del du letar efter. Om du hittar en designer som du vill kan det vara en kostnadseffektiv idé att anmäla dig till ett längre medlemskap så att du kan prova alla sina delar.

5.

När du har fått dina varor har du två alternativ - skicka tillbaka det när du är färdig med det eller köp objektet. Det senare alternativet erbjuds av olika webbplatser, till exempel Bag, Lån eller Steal.

< p> 6.

Tips och varningar

  • Ta tillfället i akt att verkligen utveckla din smyckestil. Upptäck vad du gillar och vad du inte och vad som bäst kompletterar din personlighet.
  • Kom ihåg att tjejen bär smycken, inte tvärtom; Låt inte bitarna överbrygga dig.
  • Många kändisar lånar smycken från smycken butiker för röda mattan händelser. Butiken vet att stjärnan är bra för pengarna och de uppskattar synligheten i gengäld. Du kan också låna smycken genom olika webbplatser.