Hur man inte har Razor bränna på din bikini linje

 

1.

Ju mjukare du kan få håret i området, desto bättre. Men om allt du har är tid att ta en snabb dusch, var noga med att möta duschflödet så att vattnet är koncentrerat på ditt bikiniområde.

2.

Tvätta med mycket av tvål först. Börja aldrig med ett otvättat område.
Använd en hårbalsam för att mjukna håret. Detta kan göras efter att du har blötläggt området och sedan vänt på att tvätta ansiktet och så.
Jag vet att jag inte har mycket tid att spendera i duschen heller.

3 .

Använd den bästa rakhyveln som du har råd med. Okej, de kan vara väldigt dyra men det är värt det. Jag har använt butiksklubbens tredubbla blad utan problem men föredrar namnet.
Applicera rakkräm eller gel, men om du inte har heller (för att jag gillar att du glömde att köpa några i affären), använd sedan hårbalsam.
Använd varmt vatten, det varmaste du kan stå. Värm ditt blad och börja sedan raka med tålamod. Börja inte rippa bort. Skölj ditt blad ofta. Efter är du klar, försiktigt handdukstork, applicera antibakteriell salva till ett helt torrt område. I en rush har jag använt en torktumlare i cool / låg inställning för att vara säker på att allt är torrt. Bakterier älskar varma och våta områden.

Tips och varningar

  • Var patient. Om du redan har bikiniutslag, använd sedan antibakteriell salva på den tills den går. Försök hålla fraktionen från underkläder ner till endast när du måste bära underkläder.
  • Den antibakteriella salvan är inte för internt bruk. Använd endast på dina yttre områden.
  • Sommaren närmar sig. Är du redo eller orolig för otäcka röda stötar från rakning?