Hur man rensar mörka spiraler under ögonen

 

1.

Överväg en hudbehandling för att behandla ögonpuffiness och mörka cirklar under ögat. Laserskydd eller kemiska peeling rensar ut hudtonens utseende genom att dra åt och lyfta områden runt ögat, återställa elasticiteten runt ögat och minska missfärgning under ögat.

2.

Få blepharoplasty kirurgi, som är ett förfarande som tar bort överflödigt fett för att förhindra påsar under ögat. Blepharoplasty är ett kirurgiskt förfarande för att korrigera andra underliggande ögonutseende problem; Det kan inte bara korrigera åldrande hud under ögat, men behandla övre och nedre ögonlock och kan ta bort extra hud under ögonlocket som kan orsaka synproblem. Sammanfattningsvis är blepharoplasty ett effektivt alternativ som kan förbättra det övergripande ögonets utseende.

3.

Få minst 8 timmars sömn varje natt eller eventuellt ta tupplur mellan dag. Att få tillräckligt med sömn kan minska ögat avsevärt.

4.

Undvik allergier när det är möjligt. Ta allergisk medicin över allergi eller allergisk behandling som ordineras av en läkare för att rensa upp eventuella allergi symptom som kan leda till kronisk ögonvattning och mörka cirklar under ögat hud. Tvätta med en ansiktssåpe som är specifik för din hudtyp. Undvik starka ansiktsskemikalier som kan orsaka allergisk reaktion och kom ihåg att tvätta bort ögonmakeup med en doftfri sminkborttagare.

5. Sluta röka och överdriven alkoholanvändning. Nikotin och skadliga kemikalier i alkohol minskar korrekt blodtillförsel som hjärtat behöver fungera. När blodet inte levererar tillräckligt med syre från hjärtat till huden, kan det skapa mörka cirklar och puffiness runt ansiktet och ögonen som är svåra att bli av med. Sök professionella behandlingscentra och medicinska alternativ för att sluta använda substans.

Mörka ringar under ögat kan vara kosmetiskt oattraktiva. Mörka cirklar bildas ibland från åldrande. Eftersom ögat vävnader förlorar elasticitet och försvagas, kan det normala fettet som hjälper till att stödja ögonen dra och som ett resultat förlora en del av blodtillförseln, orsakar missfärgning eller mörk under ögonkretsen. Beroende på svårighetsgraden och återkommande mörk ögon cirklar finns det flera behandlingsalternativ, från operationer till hemmet, som kan vara mycket effektiva när du tar bort mörka ögonkretsen.