Bra frisyrer för tjockt hår

 

Korta stilar

En kort shaw-stil i käftlängden är ett bra val för tjockt hår. Shag stilar är skuren i många lager. Stilen är utformad för att se snygg och sorglös ut, så det ser inte bara bra ut, det är lätt att behålla.

Medium Styles

Medellånga hårstilar, antingen med eller utan lager, kan vara attraktiva val för personer med tjockt hår. En medellång frisyr med lager kan hjälpa till att ge hiss och volym till tungt, tjockt hår. Ofta förekommer naturliga krullar i tjockt hår som skärs i mellanlagret.

Rakformade stilar

En jämn stil kan uppnås med vilken längd tjockt hår som helst med ett plant järn. För långt och tjockt hår ska den platta järnen vara minst 1,5 tum bred. För att uppnå en lång och rak stil, torka håret och använd ett varmt plattjärn för att räta ut hela håret. En inloppskonditionering och en anti-frizz-produkt kan hjälpa till att uppnå en rak stil. Den plana järnen kan också skapa olika lockiga stilar. Räta håret på normalt sätt, men när det plana järnet dras ner till de sista flera tum av ett hårstycke, linda håret runt det på ett sätt som liknar ett krusjärn och håll det i flera sekunder. < h2> Curly Hair Hår som är tjockt och lockigt kan hanteras med hårprodukter som är utformade för att styra frizz. När långt hår blir krusigt ser det ofta ut ur kontroll och oattraktivt. Använd schampon och balsam som ger hår fukt.

Tjockt, lockigt hår kan stylas så att det har gott om volym, kropp och hoppkrokar. Använd en mousse avsedd att öka volymen. Överväg att låta lockigt hår lufta torrt istället för att använda en hårtork. Om en hårtork används, sätt en diffusoranslutning på hårtorken så att krullarna blir vanliga. En lätt efterbehandling som appliceras på torrt hår kan bidra till att förhindra frizz. Tjockt hår har volym som kan vara vackert när det hanteras och formas noggrant. Det kan med framgång skäras till korta, medellånga och långa längder, och sedan utformas för att styra de fräcka tendenser som är vanliga för tjockt hår. Layering är också en populär stil för tjockt hår.