Hackiga Punk Emo frisyrer

  Enligt Urban Dictionary, '[E] mo style är att ha på sig snäva byxor och en randig tröja, möjligen med ett ledsen uttryck på ditt halvt dolda ansikte på grund av ditt färgade svarta knoppar.' Definitionen beskriver vidare hur piercingar och tung ögonmakeup är vanliga. När det gäller hår finns det en viss överlappning mellan punk och emo frisyrer, med emo att vara mindre extrem än punkhår.

Long Emo Hair

Långa emo frisyrer brukar innebära massor av lager samt asymmetriska smäll som kaskad i en diagonal över pannan. Det är viktigt att ha en professionell rakhyvla av skikten, för om du har långt, tjockt hår kan många lager göra ditt hår lite buskigt, medan skikten alltid ska se snyggt ut. Du kan färga ditt hår jet black och sedan lägga till klipp eller förlängningar av ljusare nyanser för att ge det ett stänk av färg. Användning av clip-on-förlängningar minimerar också den skada som upprepad färgning kan göra för ditt hår.

Short Emo Hair Styles

Flickor eller killar kan ha på sig korta emo frisyrer, men några av de mer extrema emo frisyrerna är mer populära med killar. I punk mode är en extrem frisyr kanske Mohawk. Med emo-stilar är en extrem stil en slitsig rakhyvelskuren som bärs av alla håret borstas framåt så att håret döljer pannan genom en tjock bunke. Det här håret döljer ögat helt. En variant av denna stil innehåller sidobeväftade pärmar som täcker ett öga, med bakstycken av håret spikade uppåt.

Bangs

Det finns mycket att säga om emo-stil Bangs, eftersom de är en viktig del av att ha en emo-frisör. Emo Bangs är vanligtvis skrovliga och ojämna, väldigt långa och täcker delar eller stora bitar av ansiktet, vilket ger en del mysterium till frisörens bärare. Vanligtvis sträcker sig längre hårlager om halsen med snitt av hår nästan lika lång som halsen, vilket ger håret ett snyggare utseende. I andra stilar omger längre hår eller spikade stycken håret, vilket ger håret ett dynamiskt utseende av kontrast. Överväg att använda hårlim eller gel för att hålla pärlorna och närliggande sektioner på plats.