Hur man avlägsnar glykolsyra från sockerrör

 

1.

Samla alla de bästa val av sockerrör som du kan hitta. Välj bara de färska. Hacka kanonerna med en sockerrörskniv.

2.

Ta ut sockerrörsintrakten i en behållare med en juicepress. Alternativt kan du använda vitsocker som köpts från snabbköpet ganska fin. Se till att du sätter sockret i en ren skål.

3.

Kombinera avokadooljan tillsammans med apelsin extrakt, citronsaft, lavendelolja och avokadoolja. en träsked, rör den kombinerade oljeblandningen i sockerrörsextraktet.

4.

Rör om kombinationen av oljor och extrakt i ca 1 till 3 minuter, eller tills blandningen blir en lätt pasta. Stoppa inte omrörningen tills du har erhållit önskad textur.

5.

Applicera blandningen direkt i ansiktet, när din glykolsyra har rätt konsistens - liknar en lätt sirap. Lämna i ansiktet i 3 till 5 minuter. Tvätta av med tvål och vatten.

Tips och varningar

  • Rekommenderad frekvens för att applicera en glykolsyra skal är en gång i månaden.
  • Glykolsyra är en populär sätt att föryngra din hud, vilket ger dig en jämn, rättvis hud som du kommer att vara stolt över. Det är också en effektiv behandling för fräknar och fina linjer. Hudens övre skikt avlägsnas av syran, vilket avslöjar din nya hud under.
  • Kassera all oanvänd glykolsyra efter 24 timmar.
  • Eftersom huden blir känslig Följ din glykolsyra skal, använd solskyddsmedel när du går utanför.
  • Sockerkanor är huvudkällan till glykolsyra. Användning av hydroxiättiksyra (glykolsyra) är ett bra sätt att bekämpa tecken på hudåldring. Det är också perfekt för personer som upplever akne och hudorrhet. Ett regelbundet besök hos hudläkaren eller inköp av olika produkter på marknaden kan bli dyrt. Du kanske vill försöka skapa din egen glykolsyra, vilket också ger dig möjlighet att förstå hur det härledas.