Hur man bär en sammet kjol

 

1.

Prova en lång sammet kjol för en speciell händelse eller semester. Välj en kort sammet kjol för middag eller cocktailparty.

2.

Leta efter klassiska velvets i svart eller rik brun, eller välj fler iögonfallande färger, inklusive röd , plommon eller navy sammet. Gör en kort sammet kjol som passar för arbete genom att lägga på ströjor och en turtleneck och avslappnad ull blazer.

3.

Klä upp en kort sammet kjol med silkeblus och långa guldkedjor . Använd en lång sammet kjol med en pärlhalsa halter topp.

4. Välj en sammet kjol med en elastisk midja för en bekväm passform som fortfarande kommer att bli dressy. Välj en sammet kjol som passar dig perfekt, eller ha en anpassad till din form. Tänk på bröllopsbyxor med breda ben för ett mångsidigt alternativ.

5.

Tona ner en lång sammet kjol genom att ha på sig den med en silke eller polerad bomullst-tröja eller wrap-tröja. Handla för en sammet kjol som har en ruffle, broderad midjeband eller andra speciella accenter.

6.

Håll tillbehör åtminstone så att flätat kjolet kommer att gå i centrum i din outfit .

Tips och varningar

  • Undvik att bära en sammet topp med en sammet kjol. Denna kombination kan se ut som om du har pyjamas om du inte är försiktig.
  • Nästa gång du har ett speciellt tillfälle, överväga att bära en sammet kjol. Du kan hitta ett brett sortiment av klassiska sammet kjolar i korta och långa längder. Oavsett vad du föredrar, släpp en på och gå ut i stil.