Hur man bleknar svart hår vit

 

1.

Förbered din blekmedelsblandning enligt anvisningarna för satsen. Blanda det bra och försök att inte andas i den hårda, kemiska lukten.

2.

Applicera blekmedelsblandningen till önskad sektion (er) av ditt mörka eller svarta hår. Spänn upp ditt blekt hår med bobbynålar, eller håll det ordentligt med ett plasthårsnät. Lämna bleken i håret för 40 minuter till en timme.

3.

Tvätta håret med balsam. Vissa blekmedel innehåller en liten flaska balsam.

Tips och varningar

  • Aldrig omedelbart för att få snövit hår. Var försiktig med skadan du orsakar för ditt hår. lämna blekmedel i över en timme, eftersom det kan skada håret mycket. Kontrollera ditt paket för den rekommenderade tiden att lämna blekmedlet. Tänk inte på att bleka dina rötter lika mycket som resten av ditt mörka eller svarta hår, som de är i allmänhet den mest mottagliga delen av ditt hår till blekmedel. Hydrogenperoxid kan hjälpa att ta bort håret av vilken färg som helst och göra det vitare.
  • Var noga med att du bär handskar när du kommer att röra bleken. Skydda dina ögon, ansikte och kläder i bleken.
  • Med uthållighet kan även mörkt eller svart hår blekas tills det är vitt. Det kommer att ta flera omgångar blekning, vilket kommer att skada ditt hår till viss del. Bestäm hur mycket av ditt hår du vill bleka före tid. Först blir ditt mörka hår antagligen orange eller gult. Kom bara ihåg, det är ingen som går tillbaka när du bleker ditt hår tills det växer ut.