Så här applicerar du en mudmask

 

1.

Om ansiktet har sminkrest, rengör ansiktet med en mild rengöring eller tvål.

Det är en bra idé att borsta håret ur ansiktet eller binda det så att du inte får masken / masken i ditt hår.

2.

Krama masken / masken på fingertopparna och sprid försiktigt över ansiktet.

Om lera masken är cool, gnugga den mellan fingrarna för att värma upp den före appliceringen. Sprid ett tunt lager över ansiktet, caking på mycket produkt behöver inte göra ett bättre jobb. Att tillämpa jämnt är nyckeln.

Gnid från mitten av pannan ut till templen. Gnugga kontrollerna till kindbenet. Applicera försiktigt runt ögonen, var försiktig så att du inte får det på den känsliga, smala huden som omger ögat eller i ögat.

Masken kan sättas på ögonbrynen. Om du är benägen att bryta ut här kommer det att vara till hjälp. Masken kan också gnidas nära eller till och med i hårlinjen om du är benägen att bryta ut här. Om du hoppas i duschen kommer det lätt att torka ur hårlinjen när du rengör ditt hår.

3.

Lera masken kan också appliceras på andra kroppsdelar som behöver uppmärksamhet på grund av fläckar, stora porer, vita huvuden eller svarta huvuden om du skulle vilja.

Applicera försiktigt mudsmask på andra problematiska områden som kan omfatta nacke, krageben, axlar, bröstkorg, rygg osv. Om du applicerar på nacken, applicera försiktigt så att du inte drar huden överdriven.

4.

Låt masken / mudsmaskan torka helt. Ibland ändras färgerna för att indikera detta, andra gånger blir det väldigt torrt och caked. Detta kan ta 10-25 minuter beroende på applikationens tjocklek.

När masken är helt torr, applicera varmt vatten på ansiktet med händer eller en mjuk tvättduk, ansiktsduk eller ansiktssvamp för att försiktigt gnida lera masken / lera masken från ansiktet. Var försiktig med ansiktshuden och ta hand om gnidning i samma riktning som applicering så att du inte drabbar och dra huden på onaturliga sätt.

När mudsmask är helt avlägsnat känns en fin sköljning med kallt vatten bra. Det känns som att det skärper porerna och huden.

5.

Torka försiktigt huden med en mjuk handduk. Nu är det bra att applicera en fin toner om det behövs och fuktkräm till din hud eftersom alla porerna är rena och öppna. Användning av fuktkräm, krämskydd och ögonkräm är vanligtvis ett bra val efter en lera-maske / lera-mask.

Tips och varningar

  • Det är vanligtvis en bra idé att fortsätta ansiktsvård ner till nacken, krageområdet, axlarna och mot brösten. Eventuellt till brösten, mellan brösten eller på bröstens toppar. Anledningen till detta är att du inte vill ha ett ungt rent ansikte och en äldre grov nacke, krage eller bröstområde.
  • Fokusera på en bra jämn applikation, istället för att kaka på produkten. Föroreningarna dras ut när det torkar, så att du vill att mudsmasken / mudsmasken ska kunna torka ordentligt så att den kan fungera effektivt.
  • Uppföljning av lera maskera / lera masker med en tillämpning av fuktkräm och / eller skrynkrämer och / eller ögonkrämor.
  • Med en lera maskera / lera maskerar 1-2 gånger i veckan håller din hud fräsch och frisk.
  • Finn en lera maskera / lera masker som fungerar bra för din hudtyp - havremjöl absorberar oljor, avokado fuktar, lera rensar föroreningar, bär ger vitaminer, citrus ger vitaminer och ger huden en frisk känsla.
  • Alternerande masker är också bra idé, precis som att du skulle äta samma frukost eller middag dag efter dag, har din hud fördelar när hudvård anpassas också.
  • Om du har på smink eller har sminkrester, använd en mild rengöring före till ansiktsmaskans applikation.
  • Följande produktriktningar och sätta ett fint jämnt tunt skikt på huden är oftast effektivare än ett tjockt lager sedan föroreningar drar ut som masken torkar. Om det inte kan torka, kommer du inte att få de fulla fördelarna.
  • Se till att du får dina skönhets- och hälsopunkter från källor som är levande modeller av god hälsa som är välrenommerade, vem kommer att berätta för dig sanning, och de du vet kan du lita på.
  • Lär dig hur du använder detta värdefulla verktyg för att se ditt bästa nu och hålla ditt utseende ungt och ungdomligt. Mud Masques är ett utmärkt komplement till en skönhetsregim. De kan absorbera överflödig olja, klargöra porerna, rena föroreningar från huden och låta vitaminer och mineraler suga in i huden beroende på vilken typ av lera som du väljer.