Hur man gör en ansiktsrengöringsmjölk för torr hud

 

1.

Häll den torkade kamillen och torkad lavendel i en glasburk, häll sedan mjölken över blandningen och lägg locket. Förvara blandningen i kylskåpet i ca 48-72 timmar.

2.

Blanda blandningen i en liten blandningsskål, lägg sedan i markmandelarna och rör försiktigt samman. Häll blandningen tillbaka i burken (efter rengöring) eller i en ny burk. Dra åt locket och sätt tillbaka i kylskåpet. Var noga med att lagra blandningen i kylskåpet mellan användningen.

3.

För att bara massera omkring 2 matskedar i hela ansiktet. Blandningen är tunn, så jag föreslår att jag lutar över en diskbänk medan du gör det här. Låt blandningen sitta i ca 5 minuter, skölj sedan av med kallt vatten. Använd dagligen tills blandningen har använts.

Denna ansiktsrengöringsmjölk är perfekt för torr hud. Denna ansiktsrengöringsmjölk hjälper till att återfuka torr hud. Det drar fördel av mjölkets fuktgivande egenskaper, samtidigt som man använder lugnande lavendel och kamomill och malda mandlar för att hjälpa till att exfoliera bort den torra huden. Jag föreslår att du använder den här ansiktsrengöringsmjölken på torr hud en gång per natt innan resten av din regelbundna hudvård.