Hur man köper Mäns hudvårdsprodukter

 

1.

Bestäm din hudtyp - normalt, torrt, fet eller akne. Hudvårdsprodukter är konstruerade för specifika hudtyper. Att känna dig får dig så mycket som möjligt av de produkter du väljer.

2.

Välj en mans rengöringsmedel avsedd för din hudtyp. Mäns produkter är olika än kvinnor ' s, välj en speciell för män. En bra rengöringsmedel tar bort oljan och skräpet som bygger upp på huden.

3.

Köp en toner. Det anses ofta vara onödigt, en toner är viktigt i någon mans hudvård. Det återställer hudens pH-balans som ökas genom rensning och rakning.

4.

Välj en fuktkräm. Du måste få en speciell för din hudtyp. eller en aknehårig hud, välj en oljevänlig mängd. En fuktighetskräm är viktigt, inte bara för hydrering, men för att bekämpa effekterna av åldrande som fina linjer och rynkor.

p> Köp en behandlingsprodukt om du har akne. Det är utformat för att behandla aktiv akne, vilket minskar utseendet och effekterna av finnar och problemskinn.

6.

Leta efter rakprodukter för din hudtyp. Förskärning, rakräm och efterskärmning kommer alla i sorter som är utformade för att förbättra huden, fuktar och förhindrar utbrott.

7.

Överväga ytterligare produkter som masker och skrubber för att hydrera, exfoliera eller behandla svåra hudproblem.

Hudvårdsprodukter är inte exklusiva för kvinnor. Faktum är att det finns ett stort utbud av produkter speciellt utformade för män för rakning, rengöring, fuktgivande och behandling av hudproblem. Följ dessa enkla steg för att köpa mäns hudvårdsprodukter som passar dig.