Hur man köper vinterdukar

 

1.

Bestäm det idealiska materialet för din vinterduk. Även om ull genererar mycket värme, kan det till exempel leda till klåda när nacken värms upp. Pashmina ull och kashmir halsdukar är lyxiga, men kostar också mer. Velvet och chenille är mjuka, men kan också kasta på angränsande plagg.

2.

Bestäm vilken längd och stil som bäst ska samordnas med dina existerande kläder. Beräkna hur många gånger du vill sätta på halsduken runt nacken för att bestämma rätt bredd och längd. Tänk på att ändarna kommer att vara synliga eller tuckade i en jacka när du bestämmer dig för att du vill ha kanten, pärlstav eller vanligt trim. /p>

3.

Oppfatta en halsduk som ger många stilalternativ. Till exempel kan du pakka en Pashmina runt halsen, använda den som en sjal eller till och med knyta den runt din midja som en sarong. Även om autentiska versioner är gjorda av 100 procent Pashminaull, finns liknande stilar i silkesmix eller billigt akryl.

Välj ett sortiment av akrylhalsdukar om du letar efter moderna färger, värme och låga priser. Koordinera en halsduk med varje vinterdräkt eller till och med köpa versioner i ditt alma mater eller favoritsporterlagets färger eller tryckt med din företagslogotyp.

Överväg en handstrikkad halsduk skapad i en akryl- och polyesterblandning eller 100 procent nylon för mjukhet och hållbarhet. Designen är vanligtvis tillgänglig i olika färger och i skrymmande, tunna eller öppna vävningar.

6.

Varma en vinterduk utan bulk med en fleecefodrad, V-formad design som säkrar i ryggen med kardborreband. Prova nackvärmaren med en skidtröja, jacka eller rocka.

När du går utomhus utomhus i vinter, behåll värmen med en varm och mysig halsduk. Överväg dessa förslag för att köpa ett färgstarkt, slitstarkt tillbehör som du kan bära på köpcentret, en semestersamling, skidbacken ... eller allt ovan.