Hur man rakar huvudet och ser bra ut

 

1.

Om du gör det själv köper du ett sortiment av professionella barberklippare. Om du vill klippa det själv bör du noga köpa de riktiga professionella, även om de kan vara dyrare.

2.

Lägg en handduk eller ett ark på golvet när du planerar att klippa den. Gör så så att du kan rensa håret snabbt när du är klar. Eller du kan klippa håret ute för att rädda besväret.

3.

Ta bort klipparna och placera dem på kortaste sätt.

4. < / p>

Om du kan, försök att få en vän som hjälper dig att raka huvudet. Du har inte ögon på baksidan av ditt huvud så att du kan sakna några fläckar där. Det finns inget värre än att ha ett rent rakat huvud på framsidan och ha håriga fläckar i ryggen. Men fortsätt att träna om du planerar att göra det själv.

Börja på nacken och raka håret i rad mot framsidan.

6.

När du är klar, kontrollera ditt hår med en spegel för att se om du saknade någonstans.

Om du går skallig eller inte gillar ditt hår, är det bästa att göra med att bara skära av det. Det är inte nödvändigt att slösa bort din tid att köpa en toupee eller hårbehandlingsprodukter eller den fruktansvärda kammen över. Bald män är väldigt sexiga dessa dagar och låt inte någon berätta för andra. Läs vidare för att få några tips om att raka ditt huvud.