Så att Spot en falsk Designer Handväska

 

1.

Det enklaste och snabbaste sättet att hitta en falsk handväska är att kontrollera insidan av foderet. Autentiska plånböcker som tränare kommer att ha en satinfodral med tränaremblemet i hela foderet. Fake väskor kommer inte att ha denna typ av foder. Deras linjer kommer att vara mer generiska i naturen. När du köper på Internet måste du se alla vinklar på väskan inklusive insidan.

2.

Kontrollera sömmen och hårdvaran. Michael Kors, som de flesta plånböcker, kommer att ha rak sömmar med alla samma nyanser av tråd. Knock-off väskor kommer inte. Du kommer att märka oegentligheter i hela sömmen och hårdvaran.

3.

Kontrollera serienummer och UPC-koder online. Purses som Coach, kommer att ha en serienummer inne i väskan. Om du loggar in på deras hemsida kan du kolla din kod. Om din handväska är äkta, får du en bekräftelse. Om du inte har tillgång till internet, kan du ta din handväska direkt till Coach-butiken (om du köper från Coach). De kommer gärna att köra en check för dig.

4.

Kontrollera var väskan är gjord. De flesta knock-out-väskor görs i Kina. Om väskan är, finns det en bra chans att din väska är en falsk. Var noga med att kontakta försäljaren ASAP.

Tips och varningar

  • Om du köper online betalar du med lön och begär bilder från alla vyer
  • Kontrollera hårdvaran och sömmen
  • Kontrollera var handväskan gjordes
  • Alltid registrera serienumret
  • Köp inte en handväska som du är osäker på
  • I modevärlden har många tillverkare behärskat konsten att kopiera high end merchandise. När du köper en handväska, vill du vara säker på att den är 100\% äkta.