Så här ställer du upp Bedrägeri Juicy Couture-objekt

 

1.

Titta på materialet. Real Juicy Couture handväskor är gjorda av 100 procent kohid, vilket är mjukt och hållbart. Bedrägliga väskor är ofta gjorda av pläd eller plast. Till och med Juicy handväskor som är gjorda av velour eller terryduk har riktiga kohidsparmer. Fake plånböcker kommer att trimmas i plast.

2.

Titta på sömmen. Real Juicy handväskor och kläder har snäva, enhetliga och snygga sömmar. Fake objekt kommer att ha färre stygn per tum, sömstycken som inte är raka eller sömlina som kommer att lossna.

3.

Be om en dammsuga. Varje läder Juicy väska kommer med en dammsuga som är 100 procent bomull och tillverkad i Kina. Den autentiska velour- och terryduk-saftiga plånböckerna kommer inte med en dammsuga, men alla Juicy läderväskor som inte har en dammsuga är förmodligen falska.

4.

Utvärdera logotypen 'J' på dammsugarens märke. 'J' -logotypen kommer att se ut som om den sys på, inte stämplas eller präglas.

5.

Hitta den inre etiketten på en Juicy Couture väska och leta efter serienumret på taggen. Taggen ska också ha 'Love G u0026 P' eller 'Love P u0026 G' på äldre modeller.

6.

Känn och kolla på kvaliteten på velouren. Autentiska Juicy velour träningsdragor är gjorda av en tung, tjock velour. Fakes ser ut och känns tunna och är ofta mycket glänsande.

7.

Titta på taggen på kläderna. Real Juicy Couture kläder innehåller en etikett som är gjord av en tjock kartong som inte böjer sig. Fake taggar kommer att vara tunna och böjda lätt.

8.

Observera platsen där objektet erbjuds. Juicy Couture säljs endast i exklusiva specialaffärer och varuhus. Juicy kläder som säljs någon annanstans är förmodligen falska.

Juicy Couture är skapad av Kaliforniens designers Pamela Skaist-Levy och Gela Nash-Taylor. Det är en modelinje som ägs av Liz Claiborne Inc. Juicy Couture är känd för sina starka smycken, velour tracksuits och andra modeartiklar. Dessa säljs normalt i exklusiva varuhus som Bloomingdale, Nordstrom och Bergdorf Goodman. Om du stöter på sådana artiklar som erbjuds av säljare eller gatuförsäljare kommer de sannolikt att vara förfalskningar.