Hem Remedy för rynkor på munstyckets hörn

 

Kokosolja

Kokosolja har naturligt fett i den, vilket gör den idealisk för plundring av veck och rynkor som har formats runt hörnen av munnen. Kokosolja håller också huden hydratiserad, vilket hjälper till att förebygga rynkor. Doppa kokosnötolja runt munnen och lämna över natten (detta måste göras regelbundet för att se resultat). Oljan absorberas i huden, lämnar den mjuk och hydratiserad, och rynkor blir mindre märkbara. Kokosolja kan köpas hos någon hälsokostaffär, apotek eller livsmedelsbutik nära vitaminerna.

Vitamin B

B-vitamin matar naturligt och hydrerar huden. Vitamin B har också antioxidanter som naturligtvis hjälper till att fylla i rynkorna. Det bästa sättet att få B-vitamin (förutom kost och tillskott) är att köpa gelkaparna, poppa ett hål i ett med en rät stift och klämma B-vitamin på din finger. Gnugga gelén runt munkronorna tills den absorberas i huden.

Honung u0026 amp; Olivolja

Honung hjälper naturligtvis kroppen att behålla den fukt som den redan har. Honung har också alfa hydroxysyror, vilket hjälper till att hålla huden frisk och ser ungdomsfull ut. Olivolja hydrerar huden och håller den smidig. Blanda de två ihop, sprid runt munnen, fokusera specifikt på de rynkade områdena och låt sitta i en halvtimme. Torka av med en våt, mjuk trasa.

Vodka Toner

Gör din egen toner som naturligt stramar huden runt munnen, vilket hjälper till att släta ut rynkledningarna och förhindra att nya bildas. Receptet är: två msk. av vodka, en msk. av fänkål frön och två tsk. av honung. Koka ihop och låt sitta i några dagar i kylskåpet. Utsätt fröna ur tonern och använd nattligt runt hörnen av munnen.

Rosehip Oil

Rosehipoljan absorberas av huden och hydratiserar den, vilket gör den mjuk och klar. Rosehip-olja har över 70 procent av fettsyror, vilket hjälper till att klumpa upp huden, vilket gör den idealisk för behandling av rynkor. Rosehip-olja kan köpas i gelkapslar eller i flaskor hos dina lokala livsmedelsbutiker. Om du köper i en gelkapsel, peka ett hål i kapseln med en rak stift. Kram ut gelén och gnugga försiktigt på munstyckets hörn. Att försöka eliminera rynkor runt hörnen av munnen är dåligt nog utan att behöva betala för dyra krämer och salvor. Lyckligtvis finns det några produkter som du redan har hemma, eller som kan köpas för endast några dollar på din lokala mataffär.