Hur man naturligtvis bli av med Blackheads

 

1.

Innan du använder något för att bli av med pormaskar, dämpa en handduk med varmt vatten och lämna över svarthudens område i 5 minuter. Detta kommer att bidra till att öppna renarna, vilket gör det lättare att bli av med blackheadsna.

2.

En metod är att skära en stor tomat i hälften och gnugga tomaten över område med blackheads. Du kan också blanda tomaten i en mos med en matprocessor eller mixer och sprida sig över området. Skölj därefter området med varmt vatten.

3.

Äggvita med honung har visat sig hjälpa till att rengöra oljan i huden. Blanda bara en äggvita med en tesked honung och applicera över området. Låt den torka i ca 10 minuter, skölj sedan med varmt vatten.

4.

Grönt te blandat med lite vatten gör en bra skrubb för känslig hud som lider av pormaskar. Jag föreslår att du använder detta för de svårt rengjorda områdena, som kanterna på näsan.

Många människor kämpar för att bli av med blackheads, lyckligtvis finns det sätt att naturligt bli av med blackheads. Nedan följer några av de mer effektiva och enklaste sätten att bli av med blackheads.