Hur man skapar en pojkes Shag frisyr

 

1.

Sektionshår. Lämna avsnitten ner till smällen, om pojken skulle vilja ha dem. Skär pärlorna till önskad längd. Skär sedan håret i nacken till önskad längd, så det kan vara din ryggguide.

2.

Skapa den form som du vill ha hårlinjen att följa genom att trimma omkretsen. Använd en kort skärvinkel för en kortare stil. För en längre stil, använd en skarp nedåtgående skärvinkel.

3.

Klipp hårets övre del för att skapa en guide för topplängden. Denna längd kan blandas med pärlorna om du vill.

4.

Kamma tunna hårstycken rakt upp och skär mot mittlinjen. Du kan flytta från fram till bak eller bakifrån.

5.

Lossa de återstående sektionerna och skära dem enligt de guider du ursprungligen klippt. Blanda längderna längs omkretsarna med särskild uppmärksamhet åt halsen och nacken. Du kan behöva klippa i en annan vinkel.

6.

Korsa håret efter att du har klippt. Kontrollera om tre tums sektioner. Kamma ut håret och leta efter bitar som kan ha blivit missade under de första styckena. Leta efter bitar från framsidan till baksidan eller uppifrån och ned. Texturera håret med gallringsskjuv, om så önskas, för att skapa en mjukare look.

Shag cut har varit fashionabla sedan det blev populärt på 1970-talet. Korta och långa shag-stilar är ett bra frisyrval för pojkar, eftersom de är lätta att underhålla. Dessa stilar lufttorkar bra och du kan alltid blåsa och stila shag för en formell händelse. Det är lätt att skapa en pojke 's shag frisyr, även om du bara har grundläggande hårklippning färdigheter.