Hur man täcker en höjd ärr på ansiktet

 

1.

Tvätta ansiktet noggrant med en våt, varm trasa och ansiktssåpe. Se till att all olja är blottad från ditt ansikte --- sminken kommer att stanna längre på det här sättet.

2.

Applicera en liten mängd --- om en dime-storlek del --- av vitamin E-olja direkt på det ärriga området. Vitamin E mjukar huden, gör den mjukare, fuktig och bidrar till läkning.

3.

Spruta en kvartsmängd av primerlotionen i din handflata och applicera den på Hela ansiktet med fingertopparna, med fasta, jämnt slag.

4.

Applicera gräddehöljet med hjälp av en applikationsborste eller fingertopparna i det ärriga området. Applicera generöst, täcka hela ärr och område runt ärret med små, jämnt slag. Dab området som du skulle lotion, i små, cirkulära rörelser.

5.

Applicera pulveret generöst över ärret med en applikationsborste. Täck ärret helt med pulver genom att först använda snabba, borstande rörelser och sedan försiktigt av ärret med borsten.

Tips och varningar

  • För att vara säker sminken matchar ditt ansikte, blanda det område där den naturliga huden börjar och förslutaren slutar så att det inte finns någon avgränsning.
  • Om du applicerar smink som inte matchar din hudton, ser din hud ut och resultaten kommer inte att bidra till att täcka ärret.
  • Att täcka en upphöjd ansiktsärr är snabb och enkel. Investera i högkvalitativ ansiktsmakeup och applicera det dagligen för att minska sårets synlighet. Det kan ta lite tålamod först, men som du blir expert kommer det snabbt att bli en del av din dagliga rutin.