Var hittar du ganska missade klänningar

 

Varuhus

Smarta butiker erbjuder vackra klänningar, men deras val är vanligtvis små. Varuhus ger stora val där du kan vara säker på att hitta en fin klänning som passar din stil och smak. Många toppdesigners har börjat utforma linjer uteslutande för varuhus. De flesta butiker har också webbplatser där du kan bläddra och beställa från ditt hem. Inköpen skickas vanligtvis om några dagar med snabb leverans, nästan alltid ett alternativ.

Vintage

Förvaringsbutiker och sändningsbutiker är underbara ställen att hitta unika 'retro' klänningar från alla eran. Din bästa satsning är att söka igenom alla ställen i dessa butiker, för att du aldrig vet var en dold skatt kan vänta. Att lägga undan en hel dag för att leta efter enastående vackra klänningar är också en bra idé, eftersom det här kan vara tidskrävande att handla här, men belöningarna är väl värda det.

Rabattkedjor

Kedjor som Marshalls, TJ Maxx och jämn Target allt fungerar som utmärkta resurser för trendiga, vackra klänningar till rimliga priser. Tracy Feith och flera andra designers har skapat linjer bara för Target. Marshalls och T.J. Maxx har hand om designers och varuhus på plats så att de kan erbjuda vackra klänningar och matchande tillbehör till rabatterade priser Pretty Dresses har varit en besatthet av kvinnor i alla generationer i århundraden. På 20-talet blev kvinnor förälskad i den fransade klädklänningen. Under 30-talet var silkeslen crepe-stilar allt raseri. Klänningar med fulla crinoline-förbättrade kjolar dominerade 50-talet. Blomsterkraften tog över 60- och 70-mode, inklusive böhmensstilssångar. Sedan dess har klänningar av alla silhuetter och tyger bibehållit popularitet, gripande stilar från tidigare epoker och kallade dem ' retro 'look. Det finns flera ställen att hitta för att hitta söta klänningar av alla typer.