Hur man applicerar smink för att se strålande ut

 

1. Applicera en fin fuktgivande lotion på huden och låt den suga i huden i minst 5 minuter tills den är torr vid beröringen. Det ska inte vara torrt, men inte klibbig. Jag använder en enkel Jergens kroppslotion för torr hud för detta. Inget behov av att spendera mycket pengar på detta.

2.

Nu kommer tricket. Jag använder Ester Lauder Double Wear Tawny. Det är en mycket långvarig smink som om den används, kan vara för tjock, om inte lite kaka. vi tunna ner det mycket!
Det kan vara dyrare men med utspädningen kommer det att vara 3x längre!
Jag häller först 1/2 av grunden ut ur flaskan i en annan flaska och sedan fyller jag Upp den första flaskan med Jergens-moisterizer. Sedan tar jag en Qtip eller tandplockar och rör om blandningen väl. Skaka flaskan också! Denna blandning kommer att hålla dig under en mycket lång tid, ger stor täckning men har en sheerness och glöd till det som det inte hade förut!

3.

Ta en sminkvamp och lägg en liten droppe moisterizer på svampen och gnugga den in. Gör nu din ansikte i steg. Lägg en liten grundblandning på svampen och gör en del av ditt ansikte. Du kommer märka att på grund av förgasaren behöver du bara mycket lite, men det täcker snyggt ut med att se ut som en mask! Det är fortfarande skönhet som gör att du ser yngre ut, inte försöker täcka upp allt.

4.

Sätt bara en tunn ögonlinje på det övre ögonlocket så nära ögonfransarna som möjligt. Du behöver inte gå hela vägen till det inre hörnet men göra det till en smidig linje. Lägg till en liten ögonskugga om du vill. Kom ihåg mindre är mer!

5.

Smile i spegeln och lägg lite rodnad på dina kinder, det här är ett viktigt steg i att se strålande ut. En bra färg är rosa. Den kommer att se solkvist. Gör bara äpplen, ingen strimma mot dina tempel.

6.

Läpparna. Om du använder en penna, se till att den inte är mörk i färg. Inget ser värre ut, så att du ser mer daterad och äldre än en tung markerad liplin! Om du använder en, blanda den i hela läppen, inte bara kanterna. Applicera nu en ljus lipgloss.

Tips och varningar

  • Inget behov av pulver i mitt fall. Din hud kan vara annorlunda. Denna smink kommer att vara hela dagen och du kommer att få många komplimanger som jag gör när jag bär den!
  • Stiftet som är för mörkt i färg gör att du ser äldre ut. Gå för en ljusare nyans men inte för ljus eller det kommer att se dig ut.
  • Här är en snabb metod för hur man applicerar smink och ser strålande ut, såväl som yngre!