Hur man byter en DKNY mysig tröja

 

Förpackningsstilar

1.

Ta tag i den vänstra panelen och linda den runt höger om din kropp tills den ligger bakom dig. Upprepa det här steget med den högra panelen. Tie de två ändarna ihop i ryggen i en lös knut.

2.

Vik vänster panel tätt runt kroppens högra sida och hela vägen tillbaka till framsidan av din kropp. Upprepa med den högra panelen. Slå ihop de två ändarna, som nu möts på framsidan, i en lös knut.

3.

Sätt det mysiga bakåt med den öppna sidan och exponera ryggen. Ta båda ändarna av den mysiga och korsa dem så att de möts i framsidan. Binda dem i en lös, säker knut. Dra upp överdelarna på ärmarna för att skapa en axelutseende.

4. Dra ut båda panelerna av tyg på ena sidan av din kropp och binda dem i en lös knut som hänger sig åt sidan.

Att bära den mysiga som en halsduk, vik den mysiga i halva och håll ärmarna i höger hand. Håll mitten av Cosy i din vänstra hand. Slå in det mysiga runt nacken och dra ärmarna genom slingan i vänster hand.

6.

När du bär den mysiga, binder du den övre delen av varje panel ihop in i en enkel knut. Sätt ditt huvud genom det hål du har skapat med knuten.

DKNY, ett av klädföretag i Donna Karan-märket, erbjuder ett klädesplagg för kvinnor som heter DKNY Cosy. Det är en tunn tröja som är öppen i framsidan och har extra tygpaneler som kan binds eller vikas runt torso. The Cosy kommer i olika färger och finns i cashmere, organiskt linne och siden. The Cosy är mångsidig och kan vikas på flera sätt.