Hur man gör stora fe vingar

 

1.

Skär en 10-fots längd av nio gauge aluminiumtråd. Detta kommer att göra ett par stora fe vingar för ett barn. Om du gör stora älva vingar till en vuxen, kanske du vill klippa en längre bit tråd beroende på storleken på den person som kommer att bära dem.

2.

Böj tråden i en figur åtta form. Varje slinga av de åtta kommer att tjäna som en vinge. För högre feer, forma varje slinga av de åtta till mer av en oval än en perfekt cirkel.

3.

Trim ändarna på ledningen så att de stämmer upp med mitten av figuren åtta form. Wrap kanaltape runt mitten för att hålla vingarna åtskilda och i form.

4.

Använd tänger för att böja varje vinge i önskad form för de färdiga älvklingorna. Spärra vingarna kraftigt i mitten gör att varje vinge verkar ha två separata segment. Du kan också skapa en mild våg längs kanten av varje vinge för en blick som mer påminner om fjärilsvingar.

5.

Skär benen av ett par byxor eller trikåer. Dra ett ben över varje vinge. Dra slangspänningen över vingen och samla i mitten av formen.

6.

Sy de sammanfogade ändarna ihop i mitten. Wrap en bit band runt mitten flera gånger för att täcka ändarna av slangen och det sysade området.

7.

Dekorera vingarna med glitterlim eller utsmyckningar som plastpärlor eller paljetter fästa med hetlim.

8.

Dra två stycken elastik genom bandets täckta mitt på vingarna på baksidan. Använd individen som kommer att ha på sig vingarna som en modell och linda ett stycke elastik över varje axel. Knyt elastiken i två cirklar, en över varje arm. Detta gör det möjligt för individen att bära de färdiga vingarna bekvämt.

Tips och varningar

  • Tänk på att stora vingar är imponerande, men kan få i vägen vid stora partier, vilket gör det svårt att flytta och manövrera utan att sväva andra med vingarna och eventuellt knacka över dekorationer och drycker. Håll dig till fevingar som bara sticker ut en tum eller två förbi axlarna på båda sidor. Gör dem längre, snarare än bredare.
  • Ingen fantasifull fe kostym är komplett utan en uppsättning mousserande fe vingar. Det här tillbehöret är verkligen den fulla touchen av hela kostutkanten. Att skapa egna älvvingar hemma kommer att möjliggöra massor av anpassning och kreativitet, vilket resulterar i ett par vingar som passar perfekt för den lilla älskaren som donerar dem. Oavsett om du gör vingar för en magisk älgmor eller en delikat skogsfe, kan du göra stora älva vingar som passar för outfiten.