Hur man skapar ett rökigt öga för tonåringar

 

1.

Applicera en ren till medelstorlek på rena, torra ögonlock. Inkludera undereyeområdet för att minska mörkret där. Glatt en ögonkonfiguration primer över ögonlocken för långvarig, veckfri smink.

2.

Använd en ögonskuggbörste med ett platt huvud för att stippla på en mittoneögonskugga från lash line att öka. Håll färgåldern lämplig; äldre tonåringar kan komma undan med sultrier nyanser, men yngre tonåringar ser bättre ut med mjuka godisfärgade nyanser och pasteller. Oroa dig inte om att produkten inte dyker upp på din hud. Investera bara i mycket pigmenterade färger för att se till att hur de syns i förpackningen är hur de syns på din hud. Doppa en eyelinerborste i samma ögonskugga. , och köra färgen över lägre lash linjer.

3.

Buffera kanterna på färgen på både övre och nedre locket med en ögonfärgborste. Mjuka applikationen bidrar till att skapa rökig utseende, men du behöver fortfarande en gradienteffekt för att slutföra den. Gör det genom att lägga ner en ögonskugga om två noter lättare än din första ögonskugga över ditt veck. Bläddra bort alla hårda linjer. Det ska verka som om din mittskugga döljer som den rör sig uppåt. På pennbones är allt du behöver, en skön ögonskugga för matt köttfärg för subtilt polskt. Färga kanterna på färgerna i varandra med en ögonskugga blandborste.

4.

Ge din ögondefinition med en krämig penna i svart eller mörkbrun, beroende på din personliga färgning. Arbeta produkten in i både topp och botten lash linjer för att tjockna dem utan att faktiskt dra på en linje. Om du föredrar kan du också bara använda en penna som är en mörkare version av din första ögonskugga. Använd den för att dra en tunn linje endast på övre lock, så se till att du inte lämnar några mellanslag mellan linjen och dina fransar. Du kan fortfarande fylla i håren på de nedre linjelinjerna som beskrivits ovan, så att dina nedre lock inte syns nakna i förhållande till dina bästa.

5.

Krulla din Ögonfransar. Kör en förtjockande svart eller mörkbrun mascara genom de bästa fransarna. Använd bara två klår på det mesta och kom ihåg att lossa några klumpar. Tryck på spetsen på din mascara-stift för att sänka fransarna för att ge dem en liten definition också. kan vilja använda en vattentät formel för att förhindra smet.

Tips och varningar

  • För att perfekta din ögonmakeup, brudgummen och definiera ögonbryn också.
  • Om du avundas dina äldre vänner eller modellerna i tidningar som kan bära rökig ögonmakeup, försök med dessa riktlinjer. Du kommer inte sluta med så dramatisk effekt, men det är bra - för mörk ögonmakeup är inte smickrande på unga tjejer ändå. Så länge du lär dig teknikerna för applikation kan du arbeta dig med att använda mörkare färger några år från nu. Under tiden kan du njuta av att leka med de frivolösa och nyckfulla färgerna som bäst ser ut på tonåringar. De är lika acceptabla för att skapa ett rökigt öga som allvarlig färg någonsin var.