Hur man får en ring av en svullen finger

 

Instruktioner

1.

Höj hand genom att hålla den i luften för att minska blodflödet till det svullna området. När svullnad har minskat, bör det vara lättare att ta bort ringen.

2.

Spruta Windex eller annan fönsterrengörare på ringen fyra eller fem gånger. Det är inte för hård för huden. Var tålmodig och försiktig när du försöker ta av ringen. Det kan ta upp till tio minuter, men smärta under processen kommer att minskas avsevärt. Windex rensar också ringen, gör metallsken och stenarna gnistrar.

3.

Täck fingret i en lotion eller en typ av olja (till exempel baby eller olivolja) . Detta smörjer huden, och oljan kommer att få på undersidan av ringen vilket gör det mycket lättare att slinga av ringen.

4.

Spruta skålen på fingret och gnugga runt det svullna området. Tvålen är mycket hala, varför människor ofta förlorar sina ringar medan de gör disk. Ringen ska glida direkt från det svullna fingret.

Tips och varningar

  • Efter att du har tagit bort ringen, vill du minska svullnaden. Låt din hand stå en liten stund, isen den om nödvändigt och håll den förhöjd.
  • Undvik isbildning med fingret medan ringen fortfarande är på. Medan förkylningen verkligen hjälper till att minska ett svällt område, gör det också metallkontrakt, så din ring blir också mindre.
  • Ringar kan vara svåra att ta ifrån om du har en för liten eller om ditt finger är svullet. Fingrar svullnar medan du sover eller på grund av graviditet, skada eller viktökning. Om du behöver ta bort en ring medan du har en svullen siffra, kan det vara en svår och smärtsam uppgift. Se till att du har mycket smörjning, och du kan glida av ringen med minimal smärta.