Hur man handlar effektivt

 

1.

Skapa en lista. Ta reda på en lista över objekt som du behöver för din garderob. Köp bara objekten på listan.

2.

Hämta på dina favoritlistor s adresslistor. Få exklusiva varningar om försäljning via mail eller email.

3.

Gå med i köpgrupper eller prenumerera på shoppingbloggar. Dessa webbplatser kommer att varna dig om bra erbjudanden eller vissa produkter som du kanske är intresserade av.

4.

Gör vänner med butikskläderna i dina favoritbutiker. Låt dem veta din stil smakar och få dem att ringa dig när ett föremål som du kanske är intresserad av kommer in i affären.

5.

Köp online. Köp online gör att du kan göra prisjämförelser så att du kommer ut med bästa möjliga affär. Se till att du anger en tidsbegränsning på dig själv så att du inte slösar för mycket tidfönster shopping.

6.

Kontrollera butiksinventeringen online, men köp i butiken. Om du letar efter ett objekt direkt, kolla in nätbutiken först. Ring sedan in och fråga affärsarbetaren om varan är i din storlek. Boka varan och besök affären för att köpa den. Bara för att ett objekt är online betyder inte att det kommer att finnas i affären, så det är viktigt att ringa in.

Enligt en ny studie spenderar kvinnor 8 år av sin livshopping. Föreställ dig hur mycket tid kvinnor kunde spara om de bestämde sig för att handla effektivt? Även om shopping har blivit en favorit tidsfördriv för både män och kvinnor, kan shopping utan ett syfte leda till onödiga inköp och bortkastad tid. Att skapa en shoppingstrategi kan hjälpa till att spara både tid, pengar och till och med hjälpa dig att få exakt vad du vill ha.