Hur man raderar syntetiskt hår

 

1.

Avlägsna håret till ett stabilt föremål genom att slinga det ordentligt.

genom ankarpunkten. Detta kan göras på olika sätt. Välj ett köksstolstol, en dörrknapp eller en nära hängare och luta håret så att hälften är på vardera sidan av ankret.

3.

Håll kammen i en hand och håret i den andra, börja backcombing håret mot ankaret. Backcombing innebär att kamma håret mot hårbotten.

Starta nära ankret och flytta mot spetsen, ständigt backcombing tills varje sektion av håret är knutet och mattat.

5.

Flytta längs hela längden av håret, backcombing och matta hela strängen. Du kommer att sluta med en fluffig, rattig hårhöna som kommer att ligga till grund för rädslan.

6.

Rulla det retade håret mellan dina palmer som du skulle om man gör en lera ormform. Denna rullning kommer att omvandla den trassiga massan till en tätt packad spole. Arbeta dig från 'root' (vid ankaren) mot spetsen och tillbaka flera gånger tills du har en tillfredsställande främmande form.

Värm rädslan med håret torktumlare för att låsa i formen. Kör hårtorken längs rädslans längd, stanna strax bredvid håret. Vrid rädslan för att säkerställa att alla ytor träffas av värmen och ta minst 15 sekunder för varje pass. Utför åtminstone tre pass av hela rädslan.

Släpp din rädsla från ankaren genom att glida den av hängaren, stolbenet, dörrvredet osv. Din rädsla kommer ha en slinga i ena änden för att möjliggöra enkel applicering och borttagning.

Syntetiska dreadlocks eller falskt hår som har knutits i täta, flätliknande spolar, har eleganta och praktiska tillämpningar. Syntet hår kommer i en regnbåge av färger, så användningarna är obegränsade. De kan läggas till för att förtjocka ett tunt huvud av dreads, eller ljusa, djärva bitar kan fästas till extra hår den destruktiva döende processen medan du pumpar upp det roliga. Syntetiskt hår är lättillgängligt hos skönhetsbutiker och med lite tålamod kan syntetiska frukter tillverkas hemma.