Vad är en Mock Turtleneck?

 

Funktion

Mock turtleneck toppar och tröjor är populära lagringsdelar. Tillverkad för både män och kvinnor, är mocka turtleneck tröjor utformade för att bäras året runt beroende på textil och ärmlängd. En mock turtleneck kan vara användbar för dem som inte gillar huvuddelen av en vanlig, vikad halshalsband, men det tunnare enda lagret kan falla och bli irriterande om det inte är tillräckligt strukturerat.

Typer

Designers tillverkar mock turtleneck toppar i alla typer av tyger och färger. Normalt är mocka turtlenecks snygga i kropp och nacke, vilket förhindrar glid och luckor. Tunnare mocka turtlenecks kan vara uppbyggda av jersey, ribstrikk, silke eller polyester, kallt väderversioner kan är tillverkad av bomull, ull eller kashmir.

Identifiering

En mock turtleneck är en monterad topp med en snygg, sluten krage som mäter ungefär en och en halv höjd. Till skillnad från en mandarin eller flikhalsband är mock sköldpaddan Ett solidt, mjukt band hela vägen. Det finns vanligen ingen förstyvning på insidan av kragen, även om vissa konstruktioner kan kräva ett tunt skikt av gränssnitt för att ge en liten kroppsdel. Skyddsskölden bör inte vikas över, men lämnade som det är.

Överväganden

När slitage g en mock turtleneck, man måste komma ihåg att nacken ofta är snyggare och att den kan slå halsen på en udda punkt som känns lite ovanlig. Snygghetens sköldpadda kan slappna av efter lite, men det blir mindre förlåtande för en passform än den vanliga sköldpaddan. Mock turtleneck toppar kan också vara svårare att hitta än konventionella turtleneckar, så glöm inte att titta på online-återförsäljare för mer mock turtle alternativ.

Geografi

Mock turtleneck toppar är bättre i varma till kalla klimat. väder, det kan vara obekvämt att bära någonting runt nacken, även om det är ett tunt lager av tyg. De är stora lagstycken under en besättningshals eller V-nacktröja eller under en jacka. Sammantaget kommer en person att ha ökad tur att hitta och ha på sig en mock turtleneck i områden som har en markerad höst och vår, snarare än strandklimat. Den mocka turtleneck har ett lager av tyg runt halsen, snarare än det traditionella turtleneckens vikta dubbla lager. För en förändring, prova en mock turtleneck under en jacka eller en tröja. Eller, för varmare väder, ha på sig ett muddigt mocka turtleneck skal. Den mocka turtleneck favoriseras av vissa för sin brist på tyg - Bungan i halsen på en vanlig turtlenecktröja är för mycket för många att hantera, och den mocka turtleneck erbjuder ett fashionabelt alternativ.