Frisyrer för första heliga nattvarden

  Heliga nattvarden är ett av de sju sakramenten i den katolska kyrkan. Det är firandet och firandet av ett barns första acceptans av eukaristin, Kristi kropp och blod, symboliskt givet som bröd och vin under massan. Typiskt har tjejer en vit klänning på denna dag och pojkar bär en kostym. På grund av det faktum att det här är en så speciell och viktig dag, vill du inte spendera det på frisören. Istället kan du göra ditt barns hår helt enkelt hemma.

Princess Bun

Det här är en klassisk men lätt variation på standardbungen. Gör två ponnytält i ditt barns hår, en under den andra, en tums mellanrum. Curl ändarna av ponnytailsna med hjälp av curlers eller ett krulljärn. Löp krullarna nedåt mot hårbotten och stift dem ner. Lägg till dekorativa vita, silver- eller guldpärlor för att pryda stilen.

Princess Ponytails

Denna frisyr är en variation på prinsessens bulle; Det är lite friare och mer ungdomligt. Gör två ponnytails, en över varandra, en tums mellanrum. Skruva dem med både curlers eller curling iron. Dela upp den främre hästsvansen i två sektioner, mitt i mitten. Häftklämma i nederkant och hänga ihop den. Stifta den nedre hästsvansen och låt den nedre hästsvansen vara lös och fri. Lägg till ett silver- eller guldklip i toppen av den första hästsvansen för att pryda den.

Skulpturerad Bun

Denna frisyr är En annan variant av bullen, lämplig för ett lite äldre barn, eftersom det färdiga utseendet är mer sofistikerat. Börja från hårlinjen, borsta de första två tum av barnets hår i en strikt sidodel. Pin dessa delar av hår och lägg dem åt sidan. Borsta resten av håret i en hästsvans och säkra med ett elastiskt band. Borsta de främre två hårsektionerna som du fastnade åt sidan och linda dem runt hästsvansen och fästa dem på plats. Vrid och spol det återstående hästsvanshåret runt de inslagna sektionerna. Knappa på plats.