Hur man använder rättsmedel för akne

 

1.

Använd ett citron för ett akneborttag genom att klippa det i halva och klämma saften i en liten kopp. Ta en bomullsboll och doppa den i citronsaften. Torka ansiktet överallt med den mättade bomullsbollen och håll på aknepimples i tre till fem sekunder. Lägg i oanvänd citronsaft i kylskåpet. Använd resten för en naturlig aknebehandling tre gånger i veckan. Förvänta dig att se anständiga resultat i tre till fem veckor. Om ditt ansikte blir väldigt rött med detta aknehjälpmedel, sluta sedan och fortsätt inte använda med saften. Vissa hudtyper kan vara känsliga för naturliga citronsyror som finns i hemmet för akne.

2. Ta sju till tio aspiriner och lägg dem i en liten maträtt. Aspirin kommer att hjälpa till att behandla rodnad och är också en av de bättre aknehjälpmedel som är billigt att använda. Ta baksidan av en sked och krossa aspirinet till ett pulver. Blanda i en fjärdedel kopp vatten. Låt sitta i flera minuter och rör om tills en pasta bildas. Använd fingertopparna för att applicera aspirinmasken. Låt aspirin-aknehjälmmasken sitta i 15 till 20 minuter. Skölj av helt. Använd aspirin som ett effektivt botemedel mot aknebehandling varannan dag när du inte använder citronsaften.

3.

Spricka ett ägg och gör en äggvitmask för en av de bästa naturliga botemedel mot akne. Äggvita masker hjälper till att minska porerna och minska rodnad. Acne ärr minimeras också. Ta ägget, spricka det och släpp det i en liten skål. Ta försiktigt bort och kassera äggula med en stor sked. Ta en gaffel eller vispa och blanda noggrant i några minuter. För extra effektivitet, lägg till några droppar te-trädolja i ägget. Tea Tree Oil används i många naturläkemedel för akne. Det har starka antibakteriella egenskaper som hjälper till att torka bort skadliga bakterier på huden. Ta en liten färg eller pastellborste och ansök på hela ansiktsservice. Låt aknehjälpen sitta tills masken torkar helt. Tvätta av med en mild-unscented tvål specifikt för ansiktet och klappa torrt. Använd en äggmask en gång i veckan för en av de mer fördelaktiga hemmedicinerna för akne.

Tips och varningar

  • Om du upplever hudirritation när du använder någon av de naturliga botemedel mot akne, fortsätt sedan inte använda dem.
  • Många individer vänder sig till rättsmedel för behandling av akne. Ibland över disken produkterna är extremt dyra eller fungerar inte för vissa hudtyper. Hudrödhet kvarstår och cystor och finnar utvecklas kontinuerligt. Naturliga lösningar för akne är vanligtvis gjorda av växter, livsmedel eller örter. I tusentals år har hemmet för akne använts för att behandla problematisk hud. Om du är intresserad av naturliga akne botemedel, överväga att använda en vecka kombination av citronsaft, aspirin och äggvitor för att hjälpa dig att behandla din hud.