Hur man ger en man en massage

 

Draping For Male Clients

1.

Drapa den manliga klienten på lämpligt sätt. Medan en manlig klient är benägen (nedåtvänd) är draperingen inte annorlunda än hos en kvinnlig klient. Komfort och blygsamhet kring glutealområdet bör leda draperingen av en klient, även om det finns viss oro för manliga könsorganen när drapering kring adduktormusklerna längs innerlåret. I vissa fall kan du behöva låta din manliga klient anpassa sin könsdel, men aldrig på något sätt bör du försöka anpassa dina klienters könsorgan till honom.
En manlig klient kan avtäckas i midjan när massor av övre bröst och buk. Överväganden bör fortfarande vidtas för kundens komfort, eftersom massage tenderar att värma kroppen och avtäckt hud kommer att kyla ganska snabbt utan arket och filten.

2.

Om klienten ligger på ryggen, drapa ljummen och var försiktig så att du inte exponerar penis eller testiklar. Drapering runt hankönsområdet är förmodligen det mest problematiska eftersom de sexuella organen sticker utåt. sängkläder nära kroppen kan du låta arket manövrera klientens privata medan du arbetar längs höfterna och adduktormusklerna. Se alltid till att du håller ihop plåten under klientens ben för att hålla arket på plats. Detta är särskilt viktigt när du sträcker, eftersom rörelserna i höfterna kan leda till att könsorganen flyttas och oavsiktligt blir utsatta.

p> 3.

Var uppmärksam på press. Män tenderar att begära fast eller djupt tryck i en massage, inklusive men inte begränsat till användningen av armbågar, knogar eller till och med massageverktyg avsedda för djupt tryckarbete. Oavsett, fortsätt att checka in med klienten på trycket och se till att du ger tillräckligt utan att orsaka obehag.

4.

Ta med lite stretching med dina manliga klienter. Män har en tendens att inte sträcka så ofta eller vara så flexibla som sina kvinnliga motsvarigheter. Eftersom de tenderar att vara mindre flexibla kan de inte sträcka sig så långt eller så enkelt som du är van vid. Följ klientens verbala och icke-verbala signaler för att berätta när stoppa en sträcka.

5.

Gör en ansiktsmassage. Tänk på att medan man flyttar från hakan till pannan för en kvinnlig klient, kan det inte vara en mans ansiktshår eller stubbe. Följ ansiktets konturer istället med en doftande smörjmedel eller smörjmedel.

Tips och varningar

  • Män är mindre benägna att klaga på för mycket tryck, så kontrollera ofta att du inte orsakar obehag eller smärta. trycket lite innan du checkar in, vilket gör att de ber dig att öka trycket. Så här vet du att du inte skadar dem när du går djupt.
  • Var medveten om att överdriven rörelse av arket runt klientens ljumskan kan orsaka ett ofrivilligt sexuellt svar. Om detta händer, gör ditt bästa för att flytta runt det, men uppmärksamma inte din kunds erektion. Det kan orsaka förlägenhet för er båda.
  • Massage är i princip densamma om din klient är man eller kvinna. Det finns dock några viktiga skillnader som bör beaktas när man handlar med manliga kunder. Två av de viktigaste frågorna är drapering och manligt sexuellt svar, båda vi kommer att utforska djupt tillsammans med några andra skillnader.