Hur man gör Skin Paler Naturligt

 

1.

Använd hög SPF solskyddsmedel varje dag och använd på nytt om middagen. Även om det är molnigt, soliga dagar, kommer solens UV-strålar att röra på din hud och byta färg. Om du vill behålla din naturliga bleka hud skyddar du den varje dag.

2.

Kombinera 1/4 kräm, 1 msk. av mjöl, 1 msk. citronsaft och 3 msk. av din höga SPF solskyddsmedel. Om du inte har känslig hud kan du lägga till 2 tsk. av att gnugga alkohol till blandningen. Applicera kombinationen i ditt ansikte eftersom du skulle ha en traditionell mask och låta sätta i 15 minuter. Applicera en eller två gånger i veckan för att hjälpa din hud att lysa naturligt.

3.

Blanda lika delar av gurkmeja, olivolja och kikärmjöl för att klistra in. Applicera som en mask och låt den sätta i 15 minuter. Dessa ingredienser hjälper till att göra huden mer blek och är inte lika hård på din känsliga hud så att de kan användas dagligen om så önskas.

4.

Ta enstaka mjölk bad för att hjälpa till att läka och lätta huden. Genom att helt enkelt lägga 2 koppar grädde till ett badtunna hjälper du inte bara till att återfuka huden, du hjälper till att läka och ta bort döda hudceller. Ju snabbare huden kan förnya sig, den Snabbare kan du befria dig från spår av solbränna för att avslöja den naturliga bleken nedan. Mjölken är också en mild och naturlig hudblek.

Tips och varningar

  • Citronsaft och gnidningsalkohol kan vara hårda på känslig hud. Om du vid något tillfälle under din mask känner dig värme, brännande eller obehag, tvätta genast.
  • I motsats till populär tro behöver du inte en mörk bronsbrun för att ha vacker hud. Faktum är att blek hud blir alltmer populär; Det kan dock vara svårare att lätta på huden än att mörka den. Om du vill ha ett naturligt vackert blekt utseende kan några tips hjälpa dig med att komma dit.