Hur man gör ett Avocado Mask Recept för att få glödande hud

 

1.

Innan du börjar, föreslår jag att du koka lite varmt vatten över spisen. Om du har turen att ha en ångbåt, använd det istället. Gå utan det, lägg bara huvudet ovanför ångan eller hett vatten som kokar och draper handduk över huvudet. Du bör stänga av ugnen först så att du inte orsakar olyckor.

2.

Hämta alla dina nödvändiga föremål. Du kan inte göra en avokado mask utan dem. Samla en avokado, 1 tsk yoghurt och 1 tsk honung. När avokado är mogen, skär av kanterna av Avokado och bryt ihop. Skala av den yttre kärnan.

3.

För att få glödande hud måste du blanda alla ovanstående föremål. Blanda din Avokado, honung och yoghurt tillsammans. När du är klar, sätt den i en liten skål. Nu ska du få frisk hud som du alltid har drömt om! Ta ett par fingerflikar av Avocado Mask och smörj det över ditt ansikte, på ett jämnt sätt. Se till att du tillämpar en generös mängd.

4.

Vänta minst 20 minuter innan du tar bort masken. Du vill att den ska sätta sig djupt så att den når alla dina hällningar. När din tid är upp, skölj av ansiktet försiktigt med varmt vatten. Det känns inte uppfriskande?!?

Vill du få frisk hud naturligt? Avocado är inte bara enbart läckra för att äta, men kommer också att fylla på din torra hud för att skapa en hälsosam utseende. Bara enkelt samla alla ingredienser du behöver och var noga med att Förbered ditt ansikte i förväg. En ångbåt skulle fungera bra.Detta öppnar dina porer så att de kan andas, samtidigt som man konsumerar avokadopastaen för att skapa ett fint fuktigt ansikte. Se till att du inte inkluderar någon del av receptet som du kan vara allergisk till dock. Jag ger mig ofta det här hemmet spa och nästa dag frågar alla mig hur jag får en sådan strålande hud!